Vad är en Weed baddare?

En ogräs baddare är en trädgårdsarbete verktyg som är utformat för att snabbt och effektivt skär genom ogräs, buskar, och överväxt. Du kan också höra ett ogräs baddare kallat en Weed Eater eller en sträng trimmer. Dessa verktyg kan vara mycket bra att ha runt, särskilt för människor med ett stort och utbrett trädgård som har varierande terräng. De flesta järnaffärer och trädgård butiker leverans bära dem, som erbjuder ett antal alternativ från lågkostnadsländer, till lågenergi-modeller dyrare, kraftfulla versioner.

Det finns tre huvudsakliga delar till ett ogräs baddare: en lång handtag, en motor, och en bit av flexibla monofilamentgarn som fungerar som ett blad. Den monofilament roteras med mycket hög hastighet när ogräset baddare är påslagen, vilket kan göra att stelna. Till skillnad från ett blad kommer linjen flex och förvränga när den stöter på något svårt att sluta, snarare än chipping eller bryta, och linjen är också billigt och enkelt att byta när den blir utsliten.

De flesta ogräs whackers har mycket långa handtag, som gör det möjligt för människor att hålla dem bekvämt samtidigt avstånd från monofilamentgarn linje, som kan vara lika farlig som en kniv. Vissa är gasdrivna, med små motorer monterade på handtaget, medan andra är elektriska, avsedda att inkoppladElektriska ogräs whackers är mer effektiva, men användaren är bundna av ett rep, som kan vara extremt irriterande.

En av de stora fördelarna för ett ogräs baddare är att det är säkrare än något med en kniv. Ett blad skäranordning kan fastna upp mot ett hårt föremål som en sten, eventuellt hoppa i användarens hand och skapar en risk för skada. Det finns dock vissa säkerhetsrisker med ett ogräs baddare, linjen i ogräs baddare är utsatt, vilket skapar en potentiell risk, och ogräs whackers också kasta tillbaka en stor del av växtmaterial och SAP, vilket kan orsaka problem när de används runt saker som gift ek.

Många människor gillar att använda en ogräs baddare att utföra en Rough Cut på en övervuxen gräsmatta, och att trimma runt kanterna på en gräsmatta efter klippningen. Dessa enheter kan också vara bra när skära ner buskage och små anläggningar vid sidan av en väg eller i ett tomt parti, där ett prydligt klippta är enhetlig gräsmatta inte anses vara mycket viktig, men folk fortfarande vill minska risken för brand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.