Vad är en Front Tine Tiller?

en främre fräskryss rorkult är en typ av motor trädgård rorkulten som använder ett antal roterande blad eller pinnar att bruka marken. Den är speciellt utformad för små utrymme trädgårds-eller gräsmattan vård. Den främre fräskryss rorkult vanligtvis är en av de mest använda makten genomför av hem trädgårdsmästare och landscapers.

allmänhet en front fräskryss rorkult kategoriseras som en roterande rorkult, eftersom det fungerar marken med hjälp av en uppsättning fram spinning blad eller pinnar. Pinnarna är monterade på en horisontell stålstång kallas tine axel, som roterar pinnarna när rorkulten är i drift. I sin tur är det tine axeln drivs av en motor som är placerad ovanför eller något bakom hjulen. Förutom att motorn är framför tine jordfräsar avsedda att skjutas eller styras bakifrån av en promenad operatör.

Som en motordriven trädgårdsskötsel genomföra, en front-tine rorkult drivs av antingen en gas eller elmotor. Den gas som drivs modellen är generellt sett mer kraftfull än den elektriska modeller. Å andra sidan, den elektriska jordfräsar köra lugnare, är lättare att manövrera och har mindre utsläpp. Det fram-roterande knivarna bidrar också till att driva rodret fram som de gräver ner i jorden, drar operatören tillsammans.

vanligen används för trädgårdar och gräsmattor, främre fräskryss jordfräsar kan användas för att inrätta en ny trädgård. Den roterande blad av rorkulten bryta upp och vända jorden för att bereda mark för odling och bevattning eller för utläggning av skit. De spottar bladen erbjuder den fördelen att lufta jorden som den är påslagen. Detta rorkult också hytten användas för att fåra trädgård sängar i rader för sådd frön eller plantor plantering. Gödselmedel eller kompost gödsel kan odlas i trädgården marken också.

etablerade trädgårdar kan upprätthållas med hjälp av en front-tine rorkult. Det kan användas för att sålla mellan trädgårdsväxter och längs växt rader samt kant trädgården eller gränser gräsmattan. Maskinen kan också användas för att till äldre anläggningar i marken som förberedelse för nästa odlingssäsong. Vissa trädgårdsmästare använder sina jordfräsar att upprätthålla kompost högar eller göra planteringsjord blandningar.

Det finns flera olika front-tine rorkult märken till försäljning på marknaden i U. S. De omfattar Sears ® Craftsman ® jordfräsar, BCS jordfräsar, Mantis ® jordfräsar trädgård och Troja-Bilt ® jordfräsar. Dessa företag tillverkar också en mängd tillbehör för användning på deras jordfräsar. För engångsbruk program kan front fräskryss jordfräsar hyras på en timme, dag eller varje vecka från många hårdvara och hem butiker förbättring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.