Vad är Pond Skimmers?

Det finns tre typer av filter som kan hjälpa till att hålla din bakgård damm vackra och friska. Biologiska, mekaniska och kemiska filter har alla olika syften. Pond bräddavlopp är en typ av mekaniskt filter som gripskopor löv och annat skräp från ytan av din damm. Andra typer av mekaniska filter stam ut svävande partiklar.

Pond bräddavlopp är en viktig del av bakgård dammar, eftersom de håller dammar ser ren. Dessutom bakgård dammar omfattas av skräp och löv är ohälsosam, och kan skapa en farlig miljö för dina fiskar och växter vatten. Utan damm bräddavlopp, oönskade element sjunker så småningom till botten av dammen, förfall och skapa gaser.

Pond skimmers är utformade för att arbeta med andra typer av filter, som ett slags förfilter som tar bort den större element såsom flytande blad, som skulle täppa till andra typer av biologiska eller kemiska filter. Samma flytande blad skulle också täppa till pumpen. Många damm skimmers är kreativt designade för att passa din damm design. Vissa kan ha en konstgjord sten eller naturliga täcka över toppen. Vissa damm bräddavlopp sitta ute i dammen, och kan även täckas upp av trädgårdsväxter och buskar.

Pond bräddavlopp är en viktig del av dammar, eftersom de hjälper till att hålla dem rena, och arbetar hand i hand med filtrering och pumpsystem. Pond skimmers är enkla att installera och kan lätt döljas från insyn. Pond bräddavlopp bör placeras på den motsatta änden av ett vattenfall, om du har en, vilket kommer att hjälpa till för att korrekt omsättas din damm.

skimmers yta damm, eller locket, är oftast den enda del som är på ytan, resten är typiskt begravd under jord. När gräva hål för skimmer, är det viktigt att se till att den sitter ordentligt, så det inte kommer att bosätta sig i senare och bli för djup. Skummarens skall placeras så att vattennivån är korrekt och att vattnet rinner in i skummaren i rätt takt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.