Vad är Cork Tabletter?

Cork bordstabletter är bordstabletter gjorda av kork, den unika yttre barken av korkek. Cork har ett antal intressanta egenskaper som gör den mycket lämplig för användning i bordstabletter, förutom att vara estetiskt intressant. Vissa hem leverans butiker säljer kork bordstabletter, särskilt om de är specialiserade på europeiska objekt och de kan även beställas direkt från kork producenter i platser som Spanien och Portugal.

Detta träprodukt är ganska anmärkningsvärt. Cork är mycket kompressibel, som kan betydligt komprimerad, men den har också ett utmärkt minne och sprang tillbaka så fort trycket är lättad. Cork motstår också vätskor, och det är extremt hållbara, motstånd mot hårt slitage, röta, mögel, och mögel. Corks antimikrobiella egenskaper och oförmåga att absorbera vätskor göra det fientliga mot bakterier, och det är också mycket värme tolerant, vilket är ett bra drag i en bordstablett. Cork låga värmeledningsförmågan säkerställer också att det inte kommer att överföra värme till underliggande ytor.

Tabletter är avsedda att skydda tabeller från skador. Kokplattor, spill och skarpa silverbestick alla kan göra skada på ett bord, skapar ärr, brännmärken, märken, grumling av lack, och andra problem. När bordstabletter anges är dessa skador förhindras, så att ytan på bordet förblir orörda. Tabletter är också utformat för att vara dekorativa, vilket gör bordet mer visuellt intressant att titta på, och kork är en bland många material som kan användas för att göra bordstabletter.

Naturkork är en ljusbrun till grädde färg, fläckar med mörka fläckar. Cork bordstabletter tillverkas genom att skära kork i tunna blad som låta observatörer för att se naturliga korn av barken om de ser noga. Mattan kan även backas eller monteras med filt fötter, även om detta inte är nödvändigt. Cork är ett halkfritt underlag, så kork bordstabletter kommer att stanna där de är placerade tills de avsiktligt bort.

Förutom naturkork bordstabletter, är det också möjligt att hitta bordstabletter gjorda av kork som har sedan färgats. Färgade bordstabletter kan vara en enda färg, eller de kan ha en mängd mönster. Cork-möter servettringar och silverbestick handtag kan också fås att samordna med kork mattor, tillsammans med kork stativ för varma kastruller och stekpannor. Som med alla dekor objekt, kork kan kännas lite överdrivet när det används upprepade gånger, så använder kork bordstabletter, stativ, silver, och servettringar kan vara lite intensiv, men några samordnande kork accenter kan knyta kork bordstabletter till resten av bordet mycket bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.