Vad är en vattensprinkler?

En vattensprinkler kan vara en utomhus vattning enhet eller en del av en inomhus tak brand nödsystem. Ett sprinklersystem har rostgenomslag metalldelar eller ventiler, och avger vatten genom små hål eller ihåliga rör. Fire sprinkler finns i taken i många lägenheter och kommersiella byggnader och kan också vara en del av ett hus för katastrofhjälp sprinklersystem. Gräsmattor och trädgårdar kan förvaras i sin ideala fukthalt när vattensprinkler används regelbundet. Det finns många olika typer av sprinkler som skiljer sig i deras sätt att distribuera vatten.

Det mest grundläggande typer av gräsmatta och trädgård sprinkler vatten fäster en trädgårdsslang är ansluten till ett utomhus peka på. Kranen kan vara placerad på en yttervägg i ett hus eller i marken nära ett hem. En metall montering ansluter slangen med vattensprinkler. Slangen längd bör vara nog för att sprinklern ska placeras i mitten av gräsmattan samt i områden inom vattning avstånd av gräsmattan ytterkanter.

Ett klassiskt sprinkler gård vatten är rektangulär till formen och funktioner rader av små hål i metall sprinkler ramen. När utomhus peka slås på och vattnet rinner genom slangen för att nå sprinklern s hål, högt sprayer vatten skapas. Metallram rör sig fram och tillbaka så raderna av spruta vatten hål vattna gräsmattan i området som omger det. En annan grundläggande typ av gräsmatta eller trädgård sprinkler är rör-formad med en roterande mekanism på toppen som fördelar vattnet runt den i cirkelrörelser. Både ram och roterande typer av vattensprinkler måste flyttas med jämna mellanrum under hela gräsmattan eller trädgården så att gräset eller jorden är jämnt och tillräckligt vattnas.

Begränsad utomhus sprinklers är mer bekväma och dyrare alternativ till grundmodeller av vatten sprinkler. Sprinkler rör placeras under marken som en del av ett system för att ge djup bevattning för gräsmattor och trädgårdar. Vatten sprinklersystem företag installera sprinklers så att varje uteplats får den mängd vatten den behöver automatiskt. De sprinklersystem ställs in timers som styr fördelningen av vattenflödet.

Husdjur taket eld sprinkler som krävs av många regler byggnormerna. Vanligtvis vatten sprinklerdysor visa endast något om tak och inte störa en rummets inredning. I kommersiella byggnader, i motsats till bostäder, brand sprinkler kan bli mer märkbar och kan målas rött i vissa fall. Fire-system vattenledningar finns bakom tak och väggar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.