Vad är en sekreterare reception?

En sekreterare skrivbord är en typ av möbler oftare i hemmen än kontor, trots namnet. Den grundläggande utformningen av den kompakta, men lång, sekreterare skrivbord består av ett antal lådor toppas av en utfällbara bord, med en uppsättning av hyllor eller en kaninbur uppe på toppen. De grundläggande designen är ganska gamla, intakta antika exempel från åtminstone 1500-talet tyder på att disken allmänt användes på den tiden, och möjligen tidigare. Moderna kontor tenderar att använda en annorlunda stil skrivbord design med mer utrymme att sprida ut och något mindre privat lagring, men många människor att hålla en sekreterare skrivbord hemma att använda som en liten arbetsplats eller som en familj organisera område.

bas av en sekreterare skrivbord är en robust uppsättning av stora, platta lådor. På toppen av lådor, en kaninbur med hyllor, oftast sluten, installeras, med en yta på undersidan av buren för små skrymslen och andra områden lagringsplats som är belägen på baksidan av skrivbordet. En fällbar sektion omsluter den öppna platsen på undersidan av buren när den inte används, och flops ut för att skapa ett utrymme på skrivbordet när den behövs, vanligen stödjas med trä löpare under det att hålla den stadig. En variant på sekreteraren skrivbordet använder en rulle topp mekanism för att säkra utrymme på skrivbordet, och i allmänhet inte innehåller en utfällbara avsnitt.

fotavtryck av en sekreterare skrivbord är relativt liten, eftersom basen av disken inte är så bred som den potentiella tillgängliga arbetsytan. Är dock skrivbord ganska höga för att rymma alla dess funktioner. Den fällbara karaktär en sekreterare skrivbord innebär att det inte kan användas för att sprida ut långsiktiga projekt, men gör det lätt att få information genom att låsa fällbara bord området, lådor, och eller kaninbur. En sekreterare skrivbord ger också gott om anordna utrymme i en rad olika format, så att användaren kan lagra platta filer, böcker, diverse dokument och små, konstigt formad objekt.

I ett modernt kontor, är en sekreterare skrivbord inte så väldigt praktiskt, men när en anser att den ursprungliga funktionen av en sekreterare, börjar det bli logiskt. Traditionellt lyckades sekreterare korrespondens och känsliga dokument, en sekreterare skrivbord är idealisk för arkivering och arrangera korrespondens samt säkra arbeten pågår. Den fällbara skrivbord området passar lätt brevpapper och pennor som kan snyggas bort när arbetet utförs. När sekreteraren tjänster inte behövdes, skulle bordet inte ta upp alltför plats i kontoret och skulle se snyggt och välordnat, också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.