Vad är betongtillverkare?

Betongelement hänvisar till alla typer av betong som tillverkas i en fabrik och transporteras till byggplatsen. Däremot är vanliga betongkonstruktioner normalt gjutna, hällde, och botade på plats. Förtillverkad betong används i en mängd olika projekt som sträcker sig från hemmet landskapsarkitektur hela vägen till massiva bygg-och brobyggen. Det används mer och mer i hemmet och byggnadskonstruktion eftersom det är mer lättillgänglig än någonsin tidigare, och ger kvalitet och enhetlighet som kan saknas i på plats betong.

Det finns många fördelar med att använda prefabricerade betongkonstruktioner under på plats betong. Förtillverkade betongelement görs vid en anläggning, under kontrollerade förhållanden, och genomgår rutinmässig tillsyn kvalitetskontroll. De formar används för att skapa prefabricerade strukturer kan användas om och om igen, är på plats betong formar oftast byggda en gång och kasseras. Eftersom anläggningen är specialiserat på betong kan de oftast erbjuda en mängd olika former, storlekar, tjocklekar och ytbehandlingar för din betongkonstruktion. När man tänker på kostnaden för arbete för ett team av duktiga arbetare hälla betong på plats kan prefabricerad betong spara mycket pengar på kostnaderna för projektet.

En rad produkter kan göras med hjälp av prefabricerade betongelement. Kommunerna utnyttjar i stor utsträckning av prefabricerade betongelement rör för avlopp och rening. I områden som är benägna att tornados, prefabricerad betong storm källare är ett enkelt och ganska billigt sätt att ge ett säkert skydd i närheten av ditt hem. Nya hem konstruktion använder sig ofta av prefabricerade betongväggar, vilket sparar tid eftersom betongen redan botas på fabriken. Väggarna kommer till byggarbetsplatsen klar att installera.

Prefabricerade betongväggar kan vara enkel eller dubbel tjocklek. En enda tjocklek vägg ger hållbarhet och en del ljudisolering. Dessutom kan en dubbel tjocklek väggen ger isolering och extra styrka för bärande väggar, eller för områden där svåra stormar kräver robustare hem konstruktion.

Dubbel-tjocklek väggar är också kallade sandwich väggar eftersom de är tillverkad av två lager betong med ett lager isolering inklämt däremellan. Eftersom både betong och isolering kan hällas och formade till exakta specifikationer är dubbel tjocklek väggar med dörr-och fönsteröppningar redan gjuten i. Det finns ingen anledning att skära dessa öppningar i en befintlig vägg. Prefabricerade betongväggar ibland tillverkas med eluttag och hamnar telekommunikation redan installerat. När de transporteras till byggplatsen, behöver de bara sättas ihop.

De flesta företag i USA som tillverkar prefabricerade betongelement regleras av både statliga myndigheter och branschorganisationer som anges lägsta godtagbar standard för kvalitet. Detta ger konsumenten att de köper en kvalitetsprodukt som har blivit vederbörligen botad, testad och inspekterade. Några av de större branschorganisationerna för prefabricerad betong industrin är National betongtillverkare Association, eller NCPA, American Concrete Pavement Association, eller ACPA och Prefabricerade spännbetong institutet eller PCI.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.