Vad är Kakel Golvvärme?

Tile golvvärme, även känd som golvvärme är en relativt ny teknik som ett alternativ till traditionell konvektion hem värmesystem. Istället för att förlita sig på golvlister och varmluft, består kakel golvvärme specialiserade stavar eller rör placeras under golvet för att fördela värmen. Till skillnad från konvektion uppvärmning som blåser värme från ytterväggarna, värmer denna typ av system är alla rummen i ett hem från golvet upp till mer av en växthuseffekt.

Det finns flera fördelar med att välja kakel golv uppvärmning i förhållande till andra hem värmesystem. För det första är det mycket effektivt och ekonomiskt. I själva verket har oberoende studier funnit att husägare kan förvänta sig att sänka sina termostater med upp till åtta grader Celsius, i genomsnitt termostaten på 60 grader Fahrenheit (16 grader), även under de kallaste vintermånaderna. Dessutom kan installera kakel golvvärme berättigar vissa husägare att federala och statliga skattelättnader eller avdrag.

Uppvärmning med en bricka golvvärmesystem är också hälsosammare för hem passagerarna. Varmluft värmesystem tenderar att återvinna PET mjäll, kvalster och andra föroreningar i hela hemmet, som kan utlösa allergiska symptom och astmaattacker. Dessa system råna också en atmosfär av fukt, vilket också bidrar till andningssvårigheter och en ökad risk för luftvägsinfektioner. Ytterligare en fördel, inte kakel golvvärme inte använder något fläktar eller andra rörliga mekaniska delar, så det fungerar utan att göra några ljud.

Ur en estetisk synvinkel innebär värmegolv inte synliga apparater sedan allt finns under golvet eller platta. Avsaknaden av golvlister runt perimetern av rum översätter också till ökat utrymme för möbler placering. Detta är också en säkerhetsfunktion. Husdjur och små barn kan inte få brännas av misstag kommer i kontakt med heta radiatorer eller golvlister. Dessutom att risken för små leksaker och andra föremål som hamnar i dessa utrymmen är också elimineras.

Slutligen är kakel golvvärme en av de mest miljövänliga som finns idag. I avsaknad av förbränning av ett fossilt bränsle, som olja eller gas, det finns inga koldioxidutsläpp som produceras. Strålningsvärme också avsevärt minskar energiförbrukningen eftersom denna typ av system är utformat för att köras bort av samma varmvattenberedaren som producerar varmvatten för hemmet. Faktum är att om en up-to-date kondenserande varmvattenberedaren används kan den fånga ånga som annars skulle gå förlorad ut i atmosfären och omvandlar den till vatten igen. Detta ökar inte bara energieffektivitet, minskar men också vattenlösliga partiklar föroreningar från släpps ut i miljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.