Vad är Iron Ljuskronor?

Iron ljuskronor är belysning gjorda av smide. Smide har en låg kolhalt, vilket gör det lätt böjbar vid uppvärmning. Uppvärmning av järn kallas smide, och både handhållna och ånga hammare järn används för att vrida och böja metallen till former som används för ljuskronor, möbler, står växter och mycket mer. Iron ljuskronor finns i många unika mönster och former, men de vanligaste hör lykta, ring, ram och väpnade stilar.

Många järn ljuskronor funktionen vapen av metall sprids ut från en mittpunkt. Vissa järn armaturer har bara en eller två kurvor i varje arm, medan andra är mycket utsmyckade, med många kurvor och virvlar. En lampa som ser ut som en ljus ofta finns på varje arm en järn ljuskrona. En liten lampskärm kan omfatta varje glödlampa eller glödlampor kan lämnas nakna, beroende på utformningen av varje smide ljuskrona.

Vissa smidesjärn kristallkronor har en enkel metallram med hängande, hängande lampor eller ljus en rad inuti ramen. Denna typ av järn ljuskrona ses ofta hänger över matbord i rustik stil av rum. Andra typer av rustika järn ljuskronor har ringar av metall som bifogas tillsammans med kedjor. Lamporna anordnas den ringformade fixturer järn ljus kan finnas små lökar på eller utanför ringen, eller större glödlampor kan hänga inne i metallringar.

Lantern-eller box-formade järn kristallkronor ofta till ser ut som gammaldags tända ljus lyktor. Ljuset-formade lampor är ofta inne i lådan form. Metal accenter och trim kan dekorera toppen och sidorna av en lykta stil järn ljuskrona.

Vissa stilar av järn ljuskronor har urtag av sådana djur som tuppar, och dessa passar fint till ett land dekor . Ett järn ljuskrona används vanligen som belysning i en matsal, men kan vara med i ett vardagsrum, hall eller sovrum. De mörka, rustikt utseende av järn kan kontrast med många bakgrunder inklusive gips, trä, sten och tegel. Vissa järn kristallkronor kan ha skulpterat glas accenter som ger en elegant charm till den totala rustika utseende. Förutom land dekorer, kan en järn ljuskrona arbetar också i ett Medelhavet stil rum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.