Vad är Garage isolering?

Även om många kanske tänker på garage isolering som en eftertanke, och till och med ignorera det helt, som inte rekommenderas generellt. För många kan en intilliggande garage vara det största rummet i hemmet. Även om det inte är ett vardagsrum, en luft som kommer in i garaget kan enkelt arbeta sig in i resten av hemmet, helt enkelt därför att isolationen mellan interiör delar av hemmet är inte så omfattande som isolering mellan interiör och exteriör portioner.

En del kanske inte behöver oroa sig så mycket om bekvämlighet i deras garage, eftersom den endast används för att komma åt sina bilar, andra kan tillbringa timmar om dagen i den. Många har workshops eller annan utrustning som de använder regelbundet i deras garage. Dessutom kan det tjäna som en tillfällig bostad för utanför husdjur på kallare dagar. Därför kan garage isolering vara viktigare när man använder det för vissa av dessa program.

Men dessa komfort frågor är inte de enda skälen till garage isolering kan vara nödvändig. Ofta finns det avlopp går till verkstäder för en diskbänk eller tvättmaskin. I kallare klimat, där rören riskerar att frysa, med god isolering är viktigt så rören inte brista.

Det finns ett antal olika områden som kan vara isolerade med garage isolering. Det mest effektiva stället att börja är väggen eller väggar som vetter mot yttre områden. De flesta tak är isolerade som en del av hela hemmet, om garaget taket inte är isolerat, det är en annan viktig del.

Den vanligaste typen av garage isolering batt isolering. Isoleringen är tillverkad i block och kan enkelt sättas i ett oavslutat vägg eller en mur som har tappat sin interiör Gips. Det ofta sker genom en kombination av bomull och glasfiber.

För dem som inte vill att beröva drywall från garaget, det finns ett annat alternativ. Blåst-i garage isolering är ett alternativ som inte kräver någon ombyggnad eller strippa. Ett hål borras i väggen och en cellulosa isoleringsmaterial är då tvingas i. En entreprenör är vanligtvis inblandade i denna process, på grund av nödvändig utrustning.

Ett annat alternativ för isolering stel foamboard. Detta kan vara ett populärt val för garage isolering bara för att estetiken inte är så viktiga i ett garage. Foamboard kan ta över platsen för gipsvägg, men ändå hålla bilen lika varm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.