Vad är trädgårdstomtar?

trädgårdstomtar är en källa till dekoration och nöje för många. Kanske har du sett en av dessa fantasifull statyer lera gräsmatta i grannens trädgård. Om du inte har, de är svåra att missa. Dessa spetsiga-hatade, långskäggiga representerar det lycka har tittat över hem sedan början av 19. Århundradet.

trädgårdstomtar är också en källa till praktiska skämt och bus, eftersom de är rutinmässigt stulna från trädgårdar för att "befria" dem. Faktum är att de som ansöker om befria trädgårdstomtar skickar dem till platser över hela världen. De tomtar är fotograferade på turistattraktioner i olika länder och de fotografier skickas till de ursprungliga ägarna så de kan se vad ett gott liv deras nyligen befriade trädgårdstomtar har. De som lagt trädgårdstomtar på framsidan gräsmattor är oftast medvetna om denna typ av stöld och njuta av skämt. Faktum är att det finns de som även köper trädgårdstomtar avsiktligt av detta skäl. Det finns andra, men som inte är roade över att ha sina trädgårdstomtar befriades.

Mycket av bestörtning av dem som har försökt att befria de förtryckta trädgårdstomtar, dessa förkrympt lycka charm har vunnit i popularitet, så mycket att de är föremål för en populära resor webbplats reklamkampanj. Dessutom kan de ses i nästan varje trädgård katalog tillgänglig. En gång betraktades inget annat än en nyckfull gräsmatta prydnad, är trädgårdstomtar nu popkulturen ikoner. Trädgårdstomtar även pryder gräsmattorna av de rika och berömda.

trädgårdstomtar kan göras på en mängd olika material, bland annat plast, keramik, betong eller engelska stengods, med priser för att matcha. På den nedre kan man köpas för cirka 30 USD. Om plast inte är din sak, men räkna med att betala tusentals kronor för en skriven i sten. Trädgårdstomtar är lika sannolikt att finna i ett exklusivt varuhus som de är i rabatten mart. De finns även i en mängd olika storlekar från dem som får plats i handflatan till dem som liknar ett litet barn.

Om du funderar på att lägga en touch av fantasier för din gräsmattan, trädgårdstomtar är verkligen rätt väg att gå. Bara hålla ett vakande öga, man vet aldrig när någon kan smyga sig på din gräsmatta och befria din trädgårdstomtar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.