Vad är svävande hyllor?

svävande hyllor är hyllor som är avsedda att se ut som om de svävar mot väggarna på vilka de är tillslutna. Medan deras utseende är elegant och enkel, kan byggandet av svävande hyllor vara en svår och exakt företag. Utformningen och önskade stöd av svävande hyllor är två faktorer som måste utredas och tillräckligt förberedda inför en husägare försök installation.

När man uppför hyllor hemma, skulle husägare vara klokt att jämföra potentiella skogen för hyllorna. I allmänhet kommer trä inte väljas av hänsyn till utseende eller design så mycket som för dess förmåga att hålla en viss mängd vikt. Vissa träslag, till exempel, är bättre lämpade för att stödja tv än andra. Konsol storlek och supportability måste också beaktas när man väljer träslag.

Villaägare som väljer att piffa upp sina hyllor med sofistikerad design kan välja en typ av hylla som har profilerade kanter eller spår på den. Dessa typer av hyllor är vanligen valt att visa specifika eller viktiga saker som troféer eller bilder. Dessa extra möjligheter kan förverkligas av den mer avancerade flytande hylla skapare, men bör nog inte försöka med nybörjare hyllan byggaren, eftersom de kan äventyra stabiliteten i hyllan. Många oerfarna byggare är inte vana vid redovisning av vikt och design.

storlek svävande hyllor är vanligen upp till homeowner att avgöra. De kan vara små nog att rymma endast små prydnadssaker eller de kan vara tillverkade för att stödja en komplett hemunderhållningssystem. Oavsett ändamål, bör varje flytande hylla planeras runt dess huvudsakliga funktion. Till exempel skulle det i allmänhet inte vara klokt att planera och bygga en hylla för att hålla bilder och sedan besluta att använda det som ett sätt att hålla upp en TV eller dator högtalare.

En stor del av installationen är genomförandet av lämpliga parentes. De skall vara säkert och väl införts, så att de passar mot väggen. Alla stabilitetsproblem att uppenbara under installationen bör tas om hand i det ögonblick de inträffar, eftersom frågan kommer bara att förvärras när den hyllan är i bruk.

I allmänhet är flytande hyllor anses vara ett intressant tillskott till ditt hem och kommer sannolikt att vara en konversation-starter bland gäster. Genom att vara olika, uttrycker de en husägare personlighet. De kan även visa upp konstnärlighet om han skapade den hyllan själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.