Vad är skulpterade Carpet?

skulpterade matta är en design av mattor som kännetecknas av en blandning av hög lugg och låg fibrer lugg ordnade efter en viss konfiguration. Det finns flera populära grundläggande formler för skulpterade matta, med hög-låg loop och cut-and-loop strategier vara bland de mest varaktiga metoder. Skulpterade matta anses vara ett utmärkt sätt att öka den visuella intresse golv utan att använda olika färger för att skapa ett mönster.

Det finns några missförstånd om skulpterade mattan. En av de vanligaste är att skulpterade mattan är svårare att hålla rena och i gott skick. Egentligen är det ingen skillnad mellan rengöring av mattor med en ännu hög och de med en hög-låg slinga design. Eftersom hållbarheten hos någon matta beror på vilken typ av fibrer som används för att skapa golv och inte den stilen, skulpterade matta kommer att reagera på användningen av platsen rengöringsmedel och rengöring med ånga på samma sätt som alla matta design.

En annan vanlig missuppfattning är att skulpterade mattan ser bra ut när den först installeras, men att de högre slingor så småningom krossas och utformning kommer att förlora integritet. Det är visserligen sant att skulpterade matta som är installerat i de högtrafikerade områden kommer att bära snabbare, desto högre öglorna slits inte snabbare än kortare slingor. Allt som behövs för att hålla skulpterade mattan i skick är regelbunden dammsugning och tid rengöring med ånga, så att smuts och oljor som inte har möjlighet att lämna in i fibrerna.

skulpterade matta erbjuder inte några fördelar framför andra former av mattor. Det huvudsakliga överklagandet i mattan är i det visuella överklagandet. Skulpterade mattor kan vara ett effektivt sätt att lägga till en subtil lager av intresse för ett rum, genom att tillhandahålla en skiktad effekt golvbeläggningen i rummet. Typiskt, en skulpterad matta ett bra sätt att förbättra utseendet på golv utan att använda mycket färg som kan kollidera med andra möbler i rummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.