Vad är en vinyl Tool Shed?

flesta villaägare önskar att de hade lite mer utrymme för förvaring. En vinyl verktyg skjul kanske bara vara svaret på dina lagringsbehov. En vinyl verktyg skjul är en fristående struktur som kan rymma en myriad av utrustning och material-från din trädgård handskar till lagring av din motorbåt.

De flesta vinyl redskapsbodar levereras ihopmonterat, redo att glida ur rutan och glida på plats. Installera bara hyllor som följer med vinyl verktyget skjul, och du är redo att börja fylla din nya ytor.

Innan du beställer en vinyl verktyg skjul, kommer du överväga ett par saker: vilken storlek du behöver, där du kan hitta lagringsenheten, om du behöver några särskilda egenskaper, och hur mycket du vill betala.

Vinyl redskapsbodar kommer i en mängd olika storlekar, stilar och färger. Se till att välja en tillräckligt stor för att lagra alla dina utrustning för utomhusbruk, och samtidigt välja en stil och färg som kommer att komplettera ditt hem och trädgård. Det finns fristående skjul, och enheter som fäster till huset eller garaget. Mät utrymmet där du tänker sätta i förrådet så att det passar, och lägger ett trädäck eller betongplatta att förankra vinyl verktyget skjulet.

Tillverkare av skjul vinyl verktyg erbjuder ett utbud av referenspriser, så det är troligt att du hittar en i din prisklass, de minsta finns för ungefär $ 250 (US dollar). Detta är billigare än jämförbara trä eller enheter metall, och en vinyl verktyg skjul varar i flera år, är väderbeständig, rostar inte och är tuff nog att stå emot repor och bucklor. Du kan köpa en vinyl verktyg skjul på en närliggande gräsmatta och trädgård eller hemmet förbättring lager, eller kan du beställa en via Internet. Om du inte hittar vinyl verktyg byggnad på dina drömmar, vissa tillverkare erbjuder även skräddarsydda maskiner.

I de flesta städer, skjul installation av en vinyl verktyg inte kräver bygglov, men tänk på att Kontrollera reglerna i din hemstad. Om du tillhör en husägare förening, kan du hänvisa till stadgarna för att se om det finns några begränsningar på att lägga till en vinyl verktyg skjul till din bostad.

Anmärkning: innertemperatur på en vinyl verktyg skjul (och all lagring skjul) kan stiga alltför mycket på varma dagar, mycket likt det inre av en bil. Barn eller husdjur bör aldrig placeras i en sluten förvaring skjul. Enheter kan enkelt låsas när den inte används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.