Vad är en uppblåsbar stol?

En uppblåsbar stol är ett billigt bit vinyl säten som kan blåsas upp och deflateras. Vinyl är en förkortning för polyvinylklorid (PVC) som är ett klor-och eten-baserad plast harts. Det finns ett brett utbud av uppblåsbara stolar som finns idag, exempelvis hög-backed fåtölj, låg-backed rundade stolen, böna väska och bubblan ordförande.

Bubblan typ av uppblåsbara stol formas av många stora enskilda bubblor eller bollar som är kopplade ihop. Uppblåsbara bönor väska stolar är inte fylld med bönor som en vanlig böna väska stol, men är en luftfyllda bag form. Låg-stödda uppblåsbara stolar är ofta krökta form och ryggstödet kan vara ett rör-formad sektion ansluten till en rundad stol kropp. Även om det inte luta, ett högkarmade uppblåsbara stol vanligtvis ser ut som en klassisk fåtölj stil fåtölj. En uppblåsbar fotpall kan göra ett bra komplement till en uppblåsbar hög stol.

En uppblåsbar stol får säljas som en del av ett set med andra uppblåsbara möbler som en fotpall och en soffa. De flesta uppblåsbara sittplatser för vuxna rymmer upp till 300 till 500 kg. (136,08 kg-226,8 kg) beroende på kvaliteten. Uppblåsbara stolar för barn ofta har mönster av licensierade seriefigurer. De vinyl används för uppblåsbara stolar kan vara ogenomskinliga eller genomskinliga. En uppblåsbar stol kan vara helt klar eller det kan ha vissa tydliga avsnitt och även har en färgstark klädsel.

Många uppblåsbara stolar finns i fast levande nyanser som blå, röd, lila, rosa eller grönt. Animal-tryckta uppblåsbara stolar finns också, liksom uppblåsbara stolar ut med namn och logotyper i idrottslag. En uppblåsbar stol får göra ett praktiskt komplement till ett college studentrum. Eftersom deflaterade uppblåsbara stolar är lätta och tar inte mycket plats, de är också bra att ta på utflykter.

Det är även möjligt att använda uppblåsbara möbler att lämna en första lägenhet eller i väntan att ge "riktiga möbler," eftersom uppblåsbara pjäser är billig. Uppblåsbara stolar och andra luftfyllda möbler, såsom soffor och sängar kan kombineras med billiga fällbara bord och andra delar för att skapa ett hushåll av möbler alternativ som också är lätt att transportera. För skojs skull accenter kan uppblåsbara föremål såsom kuddar och blommor Höjdpunkten läggas till.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.