Vad är en trädgård fönster?

En trädgård fönster är ett fönster som skjuter ut, eller projekt, något från en vägg för att fånga upp mer solljus. Konceptet är detsamma som ett burspråk, men på en något mindre skala. Vissa trädgård fönster kan ha hyllor. För att vara en trädgård fönster, måste glaset vara närvarande på alla sidor, förutom i botten.

Tanken bakom en trädgård fönster liknar den av mönster växthus glas. Växthus fånga solens energi med hjälp av glas eller någon annan typ av produkt som hjälpa till att framställa växter. Det möjliggör för effektivt bevarande av resurserna, till exempel belysning och uppvärmning, som annars skulle behöva användas för odling av vissa växter i vissa områden.

Syftet med en trädgård fönster är att en del av denna samma teknik till hemmet. Medan det kan vara möjligt att odla nästan alla växter i ett fönster, är trädgården fönster speciellt anpassade till uppgiften helt enkelt eftersom de ger mer utrymme att växa mer saker. Medan växter måste fortfarande vara relativt små, liksom de flesta krukväxter är, trädgård fönster erbjuder fler möjligheter än traditionella fönster.

Ramen i trädgården fönstret kommer ofta i ett antal olika alternativ, de vanligaste av dessa är vinyl och aluminium. Många företag rekommenderar vinyl ramar eftersom det helt enkelt bättre termisk prestanda och större motståndskraft mot kondens. Ofta när syftet med en trädgård fönster är att odla tropiska växter kan temperaturen prestanda en mycket viktig faktor.

För att skydda en trädgård fönster, tillverkare inte heller rekommendera användning av starka kemikalier eller slitande material. Det bästa sättet att rengöra och underhålla fönstret är helt enkelt att använda en varm blandning tvålvatten. Detta möjliggör säker rengöring och hålla fönster arbetar med högsta prestanda många år in i framtiden.

En trädgård fönster kan monteras i nästan vilken plats som helst, men många människor tenderar att använda dem som kök fönster eller badrum fönster. Detta är bara en personlig preferens. Många tycker också användning för dem i levande områden, eller till sovrummet, om en gardin är fastsatt för att ge lite avskildhet ibland.

Även om de flesta hem inte kommer med trädgård fönster finns ett antal olika tillverkare av fönster i många olika delar av världen, särskilt Förenta staterna. De flesta återförsäljarna kommer även att ta hand om installationen. De flesta tillverkare kommer också att få platser på sina webbplatser för att hjälpa människor att hitta en återförsäljare nära dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.