Vad är en skrivmaskin reception?

Typewriter diskar diskar som är utformade för att rymma en manuell eller elektrisk skrivmaskin. Under glansdagar skrivmaskinen, två särskilda typer av diskar är lämpliga för skrivmaskiner användes i många kontor och bostäder runt om i världen. Det är fortfarande möjligt att lokalisera och köpa en vintage skrivmaskin skrivbord med begagnade möbler butiker och andra lokaler som bedriver inredning med anor från mitten av 20th Century.

En av de vanligaste exemplen på skrivmaskinen skrivbord är en enkel metall arbetsstation som är monterad på hjul. Skrivbordet på denna lös skrivbord är stora nog att rymma en full storlek skrivmaskin. Vissa modeller innehåller en droppe blad som kan användas för att utöka skrivbordet, vilket gör det möjligt att placera dokument inom räckhåll när du arbetar. Nästan alla exempel på metall skrivmaskinen skrivbord innehåller ett bromssystem som gör det möjligt att låsa hjulen när skrivbordet flyttas till önskad position.

Många kontor i gjorde tidigare användning av ek skrivmaskinen skrivbord. Skrivbord av denna typ multifunktionella, eftersom de byggdes med en infälld fack som kan hålla en skrivmaskin. De flesta mönster som kallas för införande av spår som användes för att säkra skrivmaskin på plats. En enkel fjädermekanism gjort det möjligt att öppna locket till facket och höja skrivmaskinen till skrivbordet nivå när enheten behövdes. Den omfattar normalt själv gled utom synhåll, vilket ger en tydlig bild av resten av skrivbordet.

När du skriver jobbet avslutades var locket tillbaka till sin ursprungliga position. Detta sänkte automatiskt skrivmaskinen in i fördjupningen. När locket på skrivmaskin skrivbord var helt stängd, skrivbordet än en gång såg ut som alla vanliga skrivbord.

En originell antika skrivmaskin skrivbord var avsedda att användas med en manuell skrivmaskin. Dagarna före elektriska skrivmaskiner, hade maskinskrivare att trycka ordentligt på nycklarna till manuell anordning för att skapa läsbar text på ett papper. Detta var särskilt viktigt om karbonpapper var som används för att skapa flera kopior av ett enda dokument. Den kraft som behövs för att driva en manuell skrivmaskin krävs att antika skrivmaskin skrivbord vara mycket robust för att hålla i någon nämnvärd tid.

Även om mycket få personer använder skrivmaskiner idag, den äldre ek och andra lövträd skrivbord är mycket populära bland människor som samlar vintage möbler. I vissa fall kommer att återförsäljare erbjuder ett skrivbord med en skrivmaskin som ingår i fördjupningen facket, vilket gör skrivbordet en sann konversation styck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.