Vad är en kampanj reception?

En kampanj skrivbord är en portabel, kompakt bit av kontorsmöbler först användes i det militära. Skåp beslutsfattare skulle anpassade bygga kampanj bord för officerare krav. Många antika kampanj diskar går tillbaka till mitten av 1940-talet. Eftersom militära lägren ofta flyttas, var en kampanj skrivbord utformats i sektioner som skall vara lätt att montera och demontera.

Kampanj-kontor kan byggas från metall eller trä. Medan de flesta antika kampanj stil diskar tillverkade av trä, är några av metall. En metall kampanj skrivbord från 1940 kan vara aluminium och har en topp och ben att lägga sig. Aluminium är känt för att vara ganska lätt och behovet av kampanjen bord så att det lätt transportabla förstods av skåp beslutsfattare som anlitats av militärer. Lönn, björk och körsbär är vanliga skogen används för att göra kampanj skrivbord.

En kampanj skrivbord kan vara ett original antik eller en modern ta på kampanjen stil. En kampanj stil skrivbord kan vara närmare en fyrkant istället för rektangulära i formen, men det är alltid eleganta och kompakta. Vissa kampanj bänkar har en trä del på baksidan av skrivbordet som innehåller många fack för förvaring av kontorsmaterial. Denna organisatör avsnitt är inte bara lätt avlägsnas utan också smal så att tillräckligt utrymme lämnas för att skriva.

Det är vanligt att en kampanj skrivbord att ha en läder skrivyta. Mässingsdetaljer som lådan drar och skrivbordshörna täcker visas på många antika kampanj skrivbord. Lätt avföring användes ofta med antikt skrivbord kampanj stil snarare än tung kontorsstolar på grund av ständig medvetenhet om att ett militärt läger snart kan flyttas.

En kampanj navigatorns skrivbord gjordes för kaptener marinens fartyg. Den översta och profiler bas skapades för att vara lätt tas isär så att, vid behov, kan bitarna förvaras åtskilt under kojer eller någon annanstans på fartyget. En navigator kampanj skrivbord tjänster vanligen stora lådor som var avsedda för lagring tabeller, vapen och loggböcker.

Antika eller moderna skrivbord kampanj fungerar bra i lägenheter eller mindre kontor på grund av sin kompakta storlek. Den lagringsmöjligheter av den rationaliserade kampanjen skrivbord tenderar till att kompensera för ett mindre skrivbord. Vissa kampanj skrivbord har öppet lägre lagerhyllor stället lådor eller slutna hyllor, men lägger intressant rotting eller metall för att hålla kontorsmateriel kan göra utrymmet ser intressant och snygg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.