Vad är en Swivel Barstol?

ett vridbart barstol är en hög pall konstruerade för hög diskar och barer på restauranger eller i hemmet. Pallen roterar eller vridas, så att en stöter på i olika riktningar samtidigt sitter på pallen. Sväng Barstolar är populära i hemmen eftersom de är mycket mångsidig och tar mindre plats än ett bord och stolar.

Barstolar finns i olika storlekar, men är ofta mellan 29 och 31 inches (73 till 78 cm ) från golvet till sätet. En svängbar barstol kan komma i många olika stilar-vissa är Backless, och kan glida under en bar eller motverka när de inte används, medan andra har ryggar som kommer att ta större plats. Vissa svivel Barstolar har också vapen, som också kommer att göra det svårare att passa pallen under allt annat än en ovanligt lång disk.

Ett alternativ för mindre diskar är att få en mot höjd pall. Dessa är vanligtvis mellan 24 och 27 inches (60 till 68 cm) från golv till sits, och avser att glida lättare under diskar. Som en allmän regel, oavsett om du köper en svängbar barstol eller en disk höjd pall bör det finnas omkring 12 inches (30 cm) mellan sits och disken så avföringen är bekväma att sitta i. Kortare och längre avföring än dessa finns tillgängliga, och vissa kan skräddarsys så att den passar ditt hem.

En fördel med ett vridbart barstol är att de är lättare att komma i och ur än en hög stol som måste skjutas. Sväng Barstolar kan anpassas med sittdynor designade för att matcha din inredning. De flesta barstolar är konstruerade av metall, trä eller en kombination av båda, och ger en ganska modern stil på ett rum. Sätena kan göras av trä, plast, tyg, läder eller mocka, för att nämna några möjligheter.

Ett kök kan förvandlas till en äta-i kök med tillägg av swivel barstolar som kan lagras under en disk när den inte används. I en liten lägenhet, kommer detta spara utrymme och pengar eftersom ett matbord inte kommer att behövas. Sväng Barstolar varierar i pris beroende på material och arbetskraft behövs för att skapa dem, men du är nästan säker på att kunna hitta en swivel barstol som passar din budget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.