Vad är en Salt Water Pool?

En salt vatten eller saltvatten pool är en pool som är fylld med en mild saltlösning. Många företag som installerar pooler kan bygga pooler saltvatten och outfit dem med nödvändiga sanitization system, och dessa pooler kan variera radikalt i storlek från små varv pooler till stora community pooler används för rekreation. Simmare njuta ibland saltvatten pooler eftersom vattnet känns mjukare och mildare än den i vissa andra typer av pooler.

Salt vattenbassänger inte är klorfritt, men det är inte nödvändigt att lägga klor till poolen. Istället använder en anordning som kallas en klor generator gör sammanföra sina egna klor produkter för hygien men elektrolys som bryter ned salt. Med jämna mellanrum måste salt läggas till i poolen för att hålla saltlösningen tillräckligt starka för klor generator att fungera. När en saltvatten pool bibehålls sätt bör den hålla rena och säkra att använda, och det saknar stark lukt förknippas med klorerade pooler.

Att sätta upp en pool saltvatten kan vara dyrt, eftersom klor generator och tillhörande utrustning kan bli dyr. Är dock salt används betydligt billigare än klor tillsatser för pooler, som kan spara pengar på lång sikt. Kretsen kommer också att kräva städning och underhåll, precis som alla andra pool, och personer som använder poolen tjänster kanske vill bekräfta att deras tjänst är van att arbeta med pooler salt vatten.

Människor kan installera pool saltvatten system i befintliga pooler eller att de kan installera en helt ny bassäng med ett saltvatten system. Det klor generator som producerar tillräckligt klor för att förhindra tillväxt av bakterier, även om poolen kan fortfarande utveckla alger som måste rensas med ett filtreringssystem. Filtrering kommer också klart löv, skräp från kroppar av simmare, och andra material. Konsumenterna oroar pool hygien som ogillar den frätande natur traditionellt klorerade pooler kan välja en pool saltvatten som ett alternativ som är mer behagligt att bada i. Andra bara njuta av bad i saltvatten.

bifogade Konsumenter till kommunala vatten-och avloppssystem kanske vill kontrollera med lokala myndigheter om bestämmelser om pooler saltvatten. En del kommuner förbjuda anslutning av pooler salt vatten till avloppsnätet, eller kräver folk att behandla poolvattnet innan rinner det ut i avloppet. En pool installation företag ska kunna erbjuda konsumenterna är intresserade av saltvatten pool installation med mer information och rekommendationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.