Vad är en STENPLATTA Patio?

En STENPLATTA uteplats är en typ av uteplats tillverkad av ett gemensamt material som heter STENPLATTA. Stenen är unik på flera olika sätt och kan bidra till att skapa en egen framträdande i nästan alla miljöer. En STENPLATTA uteplats kan byggas av en entreprenör, men det finns många husägare, av vilka många är skickliga på landskapsplanering, som väljer att göra projektet själva.

Det finns ett antal alternativ för en STENPLATTA uteplats , den mest grundläggande av dessa är om det kommer att bli en täckt uteplats. Även om det är möjligt att täcka en STENPLATTA uteplats, föreskrivs att möjligheten för en något svårare och dyrare projekt. För dem som vill ett oskyddat uteplats, det finns några fler alternativ med utformningen också.

STENPLATTA erbjuder en rad fördelar för dem som vill använda den. För det första erbjuder ett rustikt tema för dem som gillar en naturlig look till sin heminredning. För det andra stenar finns i olika storlekar och former, vilket innebär att inga STENPLATTA uteplatsen någonsin kommer att se identisk med en annan en.

STENPLATTA uteplats kan vara ännu mer naturligt utseende genom att göra det i fri form, med böjda kanter. Denna konstruktion kan också användas för en stig som leder till STENPLATTA uteplats. Även lägga till funktionen kommer att ta lite mer arbete, skapar det ett mycket naturligt utseende till slut.

Utöver de ser ut, STENPLATTA uteplatser erbjuder många andra fördelar också. Till exempel är de relativt lätta att underhålla. För det mesta, sopa bort skräp från uteplatsen kommer att se till att dess färg stannar ungefär som det var den dagen det lades. Annat än att inte mycket annat underhåll krävs. En STENPLATTA uteplats kan rengöras, även hårda rengöringsmedel inte rekommenderas. En enkel slang eller högtryckstvätt ett par gånger per år borde räcka.

Installera STENPLATTA är inte ett lätt jobb, men det är inte så svårt som vissa kanske tror. Det viktigaste att göra är att se att du börjar med en nivå för dina STENPLATTA och minst två inches av sand som bas. Justeringar kan göras för tjockleken på stenen som du fortsätter med projektet. För de som gör projektet själva, om stenen i sand rekommenderas över med hjälp av mortel. Detta gör det möjligt för arbetstagaren att ta sin tid med sten och se till att varje del är så jämn som möjligt. Utjämning kan ske genom att lägga sand under stenen, eller ta bort den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.