Vad är en Papasan Cradle?

Papasan möbler är tänkt att vara både avkopplande och stilfull. Traditionellt sett är det en stor korgstolen med en rund bas och en plysch kudde-liknande täcka över den. Stoppningen är tjock och ger en extremt bekväm plats att vila. Papasan möbler ingår stolar, segelflygplan, ottomanerna, loveseats, och nu senast. Vaggor

En papasan vagga är en baby gunga. Det brukar kan svänga både fram och tillbaka och vänster och höger. Många har många olika hastigheter och spela lugnande musik. Några också vibrera på ett lugnande sätt. De flesta har färgglada objekt som snurrar långsamt i cirklar, underhållande barnet som han eller hon sitter som ordförande.

Spädbarn brukar älska att sitta i en papasan vagga. De ger stöd och tröst av traditionella papasan stolar, men de är speciellt utformad för spädbarn. De ger speciella huvud och nackstöd, och är tillbakalutad mer än traditionella spädbarn gungor. Stoppningen är fortfarande tjock, och sätena är utformade att krama om spädbarn eftersom de är skakade, vilket ger en känsla som liknar som swaddled.

En papasan vagga är ett bra sätt att lugna kinkig eller KOLIK spädbarn. Den rörelse och ljud är mycket lugnande, hjälper ett barn att somna. KOLIK barn svarar bra på den ständiga rörelsen, och swing kan ge trötta föräldrar en paus. Den något upprätt vinkel papasan vaggan är bra för spädbarn som lider av andningsproblem.

En annan typ av papasan möbler för barn är en papasan plats. Dessa barn stolar sitta på golvet, och är vinklade för att ge barn en klar bild av rummet. De har samma tjocka stoppning och stöd som gungor. De spelar även musik och har ett läge för lugnande vibrationer. Många har även en mobil för att underhålla barn, precis som med gungor. Dessa stolar är bra för resor, och de flesta har ben att vika upp till en mer kompakt storlek.

Det finns också papasan dörrvakter för spädbarn, med samma vibrerande och musiken på funktioner i andra papasan stil babyprodukter. Dörrvakterna ger ett bra ställe för barn att sitta och se världen omkring dem. När barnet sparkar hans eller hennes fötter, ordförande studsar. Detta bidrar till att lära ut orsak och verkan samt att ge en del underhållning.

Papasan vaggor är tillgängliga från de flesta butiker som är specialiserade på barnprodukter. De finns i många utföranden, med olika funktioner som finns från olika märken. Ett varumärke har även en miniatyr ljusshow, med stjärna och former månen för barn att titta på medan de är i svingen. En papasan vagga kan vanligen stödja barn upp till 20-25 kg. (9-12 kg. ), Eller tills de kan klättra ut. Spädbarn bör spännas eller fastspända hela tiden. Dessa barn och medelstora papasan stolar är underbara för spädbarn genom större delen av sitt första år och ger timmar av komfort och underhållning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.