Vad är en One Man Auger?

en man skruv är ett verktyg som är avsett att ge en enskild person att flytta material, vanligtvis smuts eller lera, genom att utnyttja en borrspets, känd som en spiralformad flighting, genom att extrahera den från marken. Enkelt uttryckt betyder det material som skall flyttas kanaliseras längs skruven rotationsaxel föra den upp och ut ur marken. En man skruvar kan vara värdefullt för projekt såsom hål gräva tjänst, plantera träd och buskar, isfiske, och alla andra fall där smala och relativt grunda hål behövs.

Den minsta typen av skruv är hand-drivna, och operatören helt enkelt stänger av skruven för att få upp jorden. Generellt är dock en en man skruv gasdrivna, och använder en liten två-taktsmotor inte mer än några hästkrafter i styrka. Det är möjligt att köpa skruv bitar av olika diameter, vilket möjliggör användning i olika situationer. Gemensam diameter skruv bitar från 2 till 10 inches (5,08 till 25,4 cm). En gasdriven en man skruv börjar vanligtvis runt 30 inches (76,2 cm) lång, och väger ungefär 30 pounds (13. 6 kg) med en installerad lite, men detta kan variera beroende på märke och alternativ.

För större eller mer utmanande program, t. ex. steniga terrängen, är det möjligt att använda en hydraulisk en människa skruv, även om Kostnaden för att köpa eller hyra en kan vara betydligt högre än en gas som modell. Även om det kostar mer, kan en hydraulisk en man skruv har motorer med upp till 10 hästkrafter, vilket ger en mycket högre grad av vridmoment. Till skillnad från en gasdriven en människa skruv, är vikten av en hydraulisk modell allmänhet inte bäras av användaren som drivkraft apparaten sitter på marken och är ansluten via kabel till skruv och lite själva, som bara styrs av användare.

Både hydrauliska och gasdrivna en man skruvar kan normalt godta ett antal tillbehör, bland annat utökade längd bitar som kallas "utvidgning" och specialiserade tänder och knivar för styckning i särskilt hård eller påverkas ytor. En gemensam specialiserad bit är isen lite, vilket är en härdad design för att borra hål för isfiske. Skruvar kan säljas separat från bitar, eller som paket. Gemensamma och önskvärda funktioner i skruvar omfatta vibrationsreducering, gummi stoppning för att förbättra komforten för användaren, en lätt nås döda strömbrytare och lockout överföring som möjliggör snabb insättning och avlägsnande av bit i marken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.