Vad är en Madrass Topper?

En madrass topper är ganska enkel att definiera. Det är bara en vadderad pad som sitter på toppen av en madrass. Tillfällig madrass topper kommer att ha band, som kan placeras runt varje hörn av sängen för att minimera halkar eller glider på plattan.

Många använder en madrass topper för att kompensera för en säng som känns för företaget. För år antingen ägg back skum eller tunna sängar fjäder var de mest populära typerna. De var tillgängliga för att passa varje säng, och ibland ekonomiska sinne helt enkelt köpt ägg lådan skum i storlek från en futon eller industriell butik. Eftersom båda var ofta tillgängliga för mindre än 50 dollar (USD), de var ett billigt sätt att förlänga livet på en säng som visade sig obekväm.

De flesta bäddmadrasser nu görs med minnet eller viskoelastiska skum, som många tycker är en mycket mer bekväm och allergivänliga alternativ, särskilt till gåsdun. Fortfarande en del missar sin fjäder topper madrasser, och detta har lett till stilar som innehåller både funktionerna i gåsdun fyllning och minne skum.

Tjocklek räknas när man väljer ett minne topper madrass. Den minst dyra, kan ge minst komfort, och är vanligen endast omkring en tum (2. 54cm) tjocka. En tjockare minne skum madrass topper, eventuellt 3-4 inches (7,62-10. 16cm), kommer sannolikt att vara betydligt dyrare. Du kan förvänta dig den tjockaste minne skum madrass topper för att vara närmare 200 US-dollar i pris, särskilt för queen-eller king size-sängar.

Combo gåsdun minne skum madrass topper erbjuder ungefär en tum (2,54 cm) av minne skum och en tum eller två av gåsdun ovanpå det. Du bör ha i åtanke att även minne skum är allergiframkallande, gåsdun definitivt inte. Vissa människor är allergiska mot ned, eller till dammkvalster ner samlar. Människor som älskar gåsdun köper ofta en särskild allergivänliga täckmantel för ner /skum pad för att minska allergier dammkvalster.

Även om de flesta bäddmadrasser antingen gåsdun eller minne skum, finns flera andra sorter. Vissa har mjuk ull täcker och ger massor av värme på kalla nätter. Andra kan göras med polyester fyllning som ger mindre än en tum av stoppning. Vissa bäddmadrasser försöka överbrygga klyftan mellan topper och täcka. De täcker madrassen, inredning som ett påslakan, kan ha vattentäta, och kan göras av någon av ovan angivna material.

Ett problem med en tjock madrass topper kan förekomma. Ibland normal storlek lakan kommer inte tillräckligt passa madrass topper. Du kan köpa skivor med extra djupa fickor, men dessa ofta är dyrare, och lite mer utmanande att hitta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.