Vad är en Kontrollerade Veranda?

ett avskärmat veranda är en täckt entré till en byggnad som funktioner screening metallnät. Granskningen består av små fyrkantiga hål som medger luftflöde, men också hålla sig borta insekter. Kontrollerade verandor är populära för sittande, restauranger och /eller till och med sova i några fall.

Attached och fristående är de två huvudsakliga typer av screening verandor. Den bifogade typ läggs direkt på en huvudbyggnad, medan fristående slag som inte är ansluten, men det står i direkt anslutning till byggnaden. Kontrollerade verandor kan även känd som screening gallerier, verandor, uteplatser, balkonger eller lanais beroende på visst geografiskt område i USA.

En skärmad vapenhuset är också ibland som en avskärmat rum sedan ett rum-liknande effekt skapas när skärmade väggar läggs till verandan basen. Skärmarna används som alternativ till glas fönstren. Vissa skärmad verandor har hela väggar av screening. Andra har trä, vinyl eller aluminium som structual och väggmaterial med screening som en del inslag i varje vägg. Att kunna se utanför när man sitter, är en viktig faktor vid utformningen av väggarna i en skärmad veranda.

Trä konstruktioner som används i screening verandor kan kräva särskild behandling och underhåll. Vinyl och aluminium är kända för att vara lätta att sköta, men aluminium kan vara svårt för nybörjare att arbeta med. Kontrollerade verandor kan specialbyggd av avtalsparterna eller skapats som en gör-det-själv-projekt. Bygga en skärmad veranda är inte ett projekt för att ta lätt eftersom det är många faktorer.

Exempelvis huruvida bifogas eller fristående, det avskärmade verandan borde passa stilen i huvudbyggnaden. Beroende på geografiskt läge, kan tillstånd krävas för att lägga till screening verandor på befintliga strukturer. Placeringen av dörren och tillgång till gångvägar eller åtgärder måste också beaktas när man planerar en skärmad veranda. Verandan måste också ha tillräckligt utrymme för möbler som ska användas bekvämt. Verandan golv kan vara sten, cement eller tegel beroende på underhåll, utseende och de kostnader som krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.