Vad är en Hopper fönster?

En kupa fönster är en enda stil fönster som liknar ett fönster med gångjärn fönster genom att de båda är ledade för att öppna, snarare än bild öppen. En kupa fönster är ledad i botten och öppnas inåt från toppen. Även en hopper fönster kan komma i olika storlekar, är i uppsamlaren fönstret en gemensam stil fönster i små områden och öppningar, exempelvis källare och badrum.

Det som gör tratten fönstret mångsidig för små utrymmen är att de helt öppna. Ett mindre fönster upptar ett begränsat utrymme redan och de som glider öppna endast tillåter halv område i fönstret som skall användas för ventilation. En hopper fönster, eftersom hela öppnas från toppen, tillåter ventilation genom hela yta i fönstret. Tratten fönstret är alltså vanligt förekommande i källare och i badrum där det finns ett fönster i duschen eller badkaret område. Även mindre vanliga, är trattens fönster används ibland över andra, större stil fönster.

Tratten fönstret har en ledad botten och en låsmekanism på toppen. Det finns en liten, spak-stil handtag som används för att öppna och stänga fönstret som också passar in i låsmekanismen för säkerheten. Beroende på storleken på fönstret, säkerhetsfunktioner är viktigt på grund av det faktum att tratten fönster är ofta på eller nära marknivå, vilket gör dem lättillgängliga för inkräktare.

ersätter uppsamlaren fönstren är lätt tillgängliga från både återförsäljare och hem butiker förbättring. Tratten fönstret anses vara mycket energieffektiva och ger maximal funktion jämfört med andra modeller avsedda för små öppningar. En av nackdelarna med en hopper fönster är begränsat privatliv. Fönster beläggningar såsom persienner eller gardiner gör normal drift av en hopper fönster besvärligt, om inte omöjligt. Alternativ till fönster beläggningar för en kupa fönster är sekretessinställningar filmer och nyansering.

Tratten fönstret rymmer en hel fönster skärmen, eftersom fönstret öppnas inåt, bort från skärmen. Fönsterbågarna för hopper fönster räknas trä och vinyl, vilket gör dem både dekorativ och praktisk för de flesta alla anläggningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.