Vad är en Crank ficklampa?

en vev ficklampa är en fantastisk gadget som lämnar akut ljus, utan att behöva oroa sig för batterier. Batteridrivna ficklampor att sitta långa sträckor kan ibland förlora sin makt, och de i drift på länge kan snabbt slut batteri saft också. För att motverka detta har många vänt sig till ljus där makten genereras med hjälp av en liten vev. De flesta märken hävdar att en halv minut av cranking ljuset kan ge omkring en halvtimme till en timmes ljus.

Den moderna vev ficklampa vanligtvis funktioner LED-lampor som är ganska ljusa, även besting bakgrund som erbjuds av traditionella ficklampor. De är billiga produkter, som är användbara i hem, bilar och byggsatser nödsituation. Frekventa leker med vev ficklampa, av barn till exempel, eller släppa ljuset kan leda till skada, men många av dessa lampor kan pågå i år och en utmärkt back up för batteridrivna ficklampor.

Sedan dessa lampor inte innehåller batterier, de gör bra leksaker för äldre barn, utan att det kostar mycket att driva dem. Barnen kan njuta av att ha en vev ficklampa i sitt rum på natten, så att de snabbt kan skina ett ljus på misstänkta ljud eller misstänker monster i garderoben. Det rekommenderas att föräldrar följa tillverkningen riktlinjer för att avgöra om ett av dessa ficklampor är lämpligt att ett barn i en viss åldersgrupp.

En nackdel med vev ficklampa är att det kanske inte har makten väl. Detta innebär att om ljuset har suttit under en längre tid, kan det behöva vevas för en halv minut till en minut först innan den kan användas på ett effektivt sätt. I vissa nödsituationer kan det inte vara möjligt att vänta denna tidsperiod. Som en säkerhetskopia, kan folk vill hålla ett litet batteridrivet ficklampa till hands också.

Det finns många företag som säljer flera crank ficklampor i ett enda paket, vilket kan utgöra en besparing och ger ficklampor för många hem platser. Det är definitivt värt att hålla ett av dessa i en beredskap kit också. Varje bil är ett bra ställe för en vev ficklampa eftersom de är oftast lätt att lagra, och nå, hålla en i bagageutrymmet och en i handskfacket. Andra platser där dessa ficklampor kan vara bra med i skolor, mörk källare och tvättrum och sälja i minut butiker, kontor och lager.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.