Vad är en Bean Bag ordförande?

En stol böna väska är i huvudsak en stor vinyl eller läder säck fylld med verkliga torkade bönor eller, vanligare, syntetiska polystyren pärlor. Användaren placerar stolen bönor väska i en vald plats på golvet och center hans eller hennes kropp över påsen innan den föll in i den. Användarens vikt stöds av pärlor och den yttre skal former i stort sett runt hans eller hennes kropp. Väskan bör fortsätta att ge stöd när användaren byter positioner. Detta är teorin bakom stolarna bönor väska, åtminstone.

En böna väska stol förknippas ofta med sovsalar och första lägenheter, främst på grund av sina låga kostnader och tilltala yngre möbler shoppare. En böna väska stol kan bäras hem i en standard bil, och den lätt kan bäras av en person. Detta gör det lockande för studenter och unga vuxna som behöver komplettera sina hem möbler för gäster, men är inte lika bekymrad om att skapa ett formellt utseende med standard möbler.

informellt en typisk bönor väska stol, kan dock även ses som dess akilleshäl. När en person helt har sjunkit in i säcken kan det vara mycket svårt att flyta ut igen. Svankstöd är minimal med de flesta stolar bönor väska, och den naturliga eller syntetiska bönor fyllning kan bli komprimerade och mindre tillmötesgående över tiden. Varje tår eller reva i yttre vinyl eller läder skal kan göra att fylla för att spilla ut och göra stolen praktiskt taget värdelösa.

Den allmänna popularitet i en böna väska stol tenderar att gå i cykler. Den ursprungliga bönor väska stolar kallades Saccos, och blev mycket populär under slutet av 1960-talet. Den yttre skal kan vara färgade valfritt antal färger, däribland psykedeliska färger och djur utskrifter. Bean bag stolar var mycket mindre införande än standard möbler, att uppmuntra användare att samlas organiskt i stället för i regimented arrangemang.

Under de mellanliggande åren, bönor väska stolar till stor del föll i onåd grund av sitt dåliga svankstöd och stilistiska begränsningar. En person kan placera en stol bönor väska eller två i en lya eller underhållning rum, men det skulle vara helt malplacerad i en formell vardagsrum. Bean bag stolar, ungefär som ljus organ eller lampor lava, blev nära förknippad med en daterad 1970-talet stil.

Förbättring av bönor väska stol tekniken är dock bidragit till att förbättra sitt överklagande i slutet av 1990. Den yttre skal kan tas av och tvättas, medan ett vattentätt innerfoder skyddat pärlor från skador och läckage. Det material som används för det yttre skalet har också förbättrats för att minska den fruktade friktion problemet många tidigare användare haft med vinyl eller läder yttre skal.

Modern bönor väska stolar är i stort sett marknadsförs mot samma kollegialitet /unga vuxna demografiska Men även många yngre barnen nu försöka hitta dessa stolar att använda när du spelar TV-spel för lång tid. Även bönor väska stolar aldrig kan bli lika populär som de var under 1960-talet och början av 1970-talet kan de fortfarande finns i heminredning departementet många stora butiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.