Vad är en Asbest test?

asbest test är ett förfarande som test för förekomst av asbest i en byggnad eller objekt i en byggnad. Detta görs genom provtagning av misstänkt material och skicka det till ett laboratorium. En labb tech tittar sedan på prov under ett mikroskop för att avgöra om det finns asbestfibrer. Den största kostnaden i processen kommer från insamling av prover. Därför dem som insamling själva, och skicka ett kit kan spara en större summa pengar.

För att få en verkligt korrekt asbest test, är det nödvändigt att ta prover från vanliga platser där asbest är mest sannolikt att vara närvarande. Detta omfattar taket, där "popcorn" används för att ge tak konsistens kan innehålla asbest. Materialet som används i tak så sent som början av 1980-talet. Asbest kan också hittas i kakel, eller till och med isolering. De som samlar in bör se till att samla in från alla dessa platser. Vid insamling för en asbest test, är det bäst att använda en mask, som fibrer andas in har varit kända för att orsaka lungcancer.

Resultatet av en asbest test från labbet brukar inte ta lång tid att ta emot . I vissa fall kan de e-postas eller levereras till en kund på telefon så snart som möjligt. Rabatten asbest kit brukar informera kunderna om resultaten via vanlig post. Det kan också vara alternativ för skyndsam service för dem som behöver veta snabbt. Asbest tester är ofta beställas när tiden kan vara ett mycket viktigt övervägande.

Det finns ett antal skäl till en asbest test kan beställas. De vanligaste av dessa skäl är att det finns en föreslagen överföring av egendom. Den presumtive köparen kan vilja en asbest provet gjort som en del av ett villkorat bud, eller till och med innan ett erbjudande lämnas. Den som överväger att köpa en fastighet med asbest kan ha en dyr utrotning projekt framför sig. Detta kan vara en del av förhandlingarna med säljaren. Miljöhänsyn är ett stort problem med alla fastighetsköp.

Det bör påpekas att bara för att en asbest test kommer tillbaka negativt, inte nödvändigtvis att det inte finns någon asbest i hem hela . Det betyder helt enkelt ingen fanns påvisats i prover som tagits. Vissa kan känna sig säkrare om de skulle ta ytterligare prover för testning. Pre-köpta kit kommer att ha ett begränsat antal prover som kan inkluderas i varje test. De som vill ha mer omfattande tester kan vilja beakta en egen ordning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.