Vad är elektriska ljus?

Det finns två huvudtyper av elektriska ljus. Faktiska elektriska ljus eller kandelabrar är USA Laboratories (UL) testas, kontakten i ett eluttag, och liknar ett ljus med glödlampa som representerar lågan. Den andra typen av elektriska ljus faktiskt inte är ljus, utan elektrisk Warmers att huset verkligen vaxljus.

Faktisk elektriska ljus är mycket populära, särskilt under semestern, när de kan ses lysande många fönster i bostäder och butiker. En del drivs av el, och andra är batteridriven. De mest populära elektriska ljus har inbyggda sensorer som tur ljuset på i mörker och av under dagen, vilket sparar ström. Vissa elektriska ljus använder standard natt-glödlampor och andra använder specialitet lökar som liknar den fladdrande lågan från ett avstånd.

Även traditionella elektriska ljus har använts i flera år, miniatyr versioner har mer nyligen publicerades i Holiday dekor detaljhandeln. Vissa människor ger traditionellt ljus på sin gran vid jul, men praxis har varit orsaken till många hus bränder. Många butiker genomför nu små grupper av elektriska ljus som skapar utseendet på ljusen på en julgran utan faran med öppen låga.

Elektriska ljus Warmers faktiskt inte elektriska ljus, men många anser dem vara det. De är helt enkelt dekorativa behållare för vax tårtor eller ljus som drivs av el för att smälta vax och släpp doft av doftljus. Elektriska ljus och elektriska ljus Warmers är mycket säkra alternativ till traditionella låga räntebärande ljus.

Även elektriska ljus är säkrare alternativ än öppen eld, de är inte utan risker. Kontrollera alltid förpackningen för UL test innan de köper elektriska ljus, eller någon annan elektrisk anordning. Också regelbundet kontrollera ledningarna i din elektrisk ljus för skador och kasta ut alla med tvivelaktiga sladdar. Av säkerhetsskäl hålla elektriska ljus utom räckhåll för små barn, eftersom glödlamporna kan splittras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.