Vad är Wheatgrass kit?

Wheatgrass kit säljs till konsumenter att odla sin egen wheatgrass i deras hem eller lägenheter. Wheatgrass har upplevt en våg av popularitet på grund av sitt påstådda hälsofördelar, och många människor dricka några uns av Juiced wheatgrass varje dag. Wheatgrass är ett av de enklaste gräs att växa, men det tar lite ansträngning.

Wheatgrass brukar säljas i hälsokostbutiker och barer juice i Juiced form, men det kan också hittas i pulverform eller i tabletter . Förespråkare av wheatgrass tror att det kan förbättra immunsystemet, inklusive förhindra förkylningar, diabetes och hjärtsjukdomar, hosta bota och feber, förbättra huden, matsmältningssystemet och lever, och främja en känsla av välbefinnande. Den innehåller vitaminerna A, C, E och B12, tillsammans med kalcium och järn, bland annat. Wheatgrass regleras inte av FDA, så försiktig när man köper den.

Wheatgrass kit säljs i butiker och på nätet. De innehåller vanligtvis frön, växande brickor, ekologisk jord, någon typ av gödningsmedel och en instruktions häftet. Efter plantering av frön, kunde wheatgrass växa och tillgänglig för skörd och pressning efter så lite som tio dagar.

Många människor föredrar smak wheatgrass framför andra liknande gräs, såsom korn gräs. Som jämförelse kan nämnas wheatgrass sägs vara sötare och lättare att dricka. Vissa tycker också odlar sin egen wheatgrass, och hamna spara pengar. De flesta wheatgrass kit kan användas flera gånger och kommer att producera ett betydande belopp av tillgängliga gräs. Du måste avgöra om odling av eget wheatgrass kommer att spara pengar-de flesta människor dricker en eller två uns av juice på en gång, och en bricka med wheatgrass i allmänhet ge sex till åtta uns av juice.

Wheatgrass kit finns i olika storlekar, men den kommer generellt ange hur mycket juice du kan räkna med att få från en full skörd. Startpaket innehåller vanligtvis ungefär fem pounds (2,26 kg) av utsäde och kosta ungefär $ 30 US dollar (USD) till $ 50 USD. Priset varierar beroende på extrafunktioner som ingår i paketet, och om utsäde och mark är ekologiska. Dyrare, flerskiktade wheatgrass kit säljs även.

Följ alltid instruktionerna som följer med wheatgrass kit, men som en allmän regel bör wheatgrass skördas när den är cirka åtta inches ( 20 cm) hög. Du behöver också köpa en juicepress. Vissa säger att du måste köpa en viss wheatgrass Juicer, medan andra säger att en traditionell manuell juicepress eller en med en låg hastighet formatet kommer att fungera lika bra. Använd inte en mixer. De flesta föreslår drack wheatgrass saften inom 30 minuter pressning, eftersom det kommer snart börja gå dåligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.