Vad är Tree Identifiering?

Tree identifikation är en term för den metod som används för att beskriva olika typer av träd. Använda visuella och andra observerbara kriterier kan art och sort snabbt identifieras. Använda träd identifiering, kan trädgårdsmästare förstå rätt vård och behov närliggande träd, medan forskare kanske kan avgöra viktiga faktorer om tidigare och nuvarande ekosystem beroende på vilken typ av träd närvarande.

Det finns mer än 100. 000 arter av träd runt om i världen, vilket gör träd identifiera en livslång hobby för vissa. Även sorter tenderar att samla i specifika miljöer, det finns undantag som kan göra roliga träd identifiering och även spännande. Precis som fågelskådare eller snorklare, personer fascinerad av träd identifiering hitta mycket glädje och nöje i att observera och korrekt identifiera en vacker exemplar.

Det finns flera nycklar används för att identifiera träd. Blad, kvistar, frukt, form och tillväxtmönster kan alla bidra till att fastställa art och sort träd. Eftersom arter uppvisar endast mindre skillnader, rekommenderar många utför träd identifiering med hjälp av en resurs guide eller bok med illustrationer eller fotografier. Med visuella referenser kommer att möjliggöra en snabb och enkel identifiering process, snarare än inspirerande frustrerande debatter om huruvida lövmönster är hjärtformade eller ovala. Även om många webbplatser erbjuder visuella guider till träd identifiering, ett fickformat bok kan vara en bättre,

mer portabla val.

Ett löv prov är oftast det bästa sättet att börja identifieringen. De flesta träd kommer antingen har blad som ser ut som nålar, eller traditionella blad som har en stjälk och större lummig del. Dessa två viktigaste sorterna är uppdelade ytterligare genom mer identifieringsuppgifter. Nål-liknande blad, till exempel, är ytterligare beskrivs som antingen nål eller skala-lik. En nål-liknande blad kan sedan delas upp i kategorier av längd, enkel eller knippen upp konstruktion, skarpa eller trubbiga kanter, och tjocklek.

En del experter tyder på att trädet identifiering är mer klart när det görs genom granskning av blommor, som kan vara mer konsekvent än blad. Med vintergröna träd, kan blomman vara en kon-liknande, taggiga struktur. Även identifiering genom blommor kan vara mer definitiv, är det också inte alltid möjligt. Eftersom många träd inte blommar året runt, kan hitta blommorna blir svårt.

Eftersom träd lever i hundratals eller tusentals år, förståelse sammansättning och sorter i en skog eller livsmiljön kan ge viktig information om det förflutna och nuet. Vissa träd kan inte växa i vissa klimat, eller kan kräva en viss marken att växa. Genom att förstå och korrekt identifiera träd, det ekosystem där de bor kan förstås bättre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.