Vad är Skylight Shades?

Skylight nyanser är speciellt utformade fönster beläggningar som används för att blockera solljus från att komma in en plats via ett takfönster. I vissa fall nyanser erbjuda kompletta blockering, medan andra enkla filter och lägg den mängd ljus som släpps in i rummet. Det finns ett antal olika utformningar för dessa unika versioner av fönster nyanser, var och en av dem inriktade på att ta fram ett något annorlunda resultat.

Även om de huvudsakliga funktion ett takfönster är att låta naturligt ljus i ett rum, det finns tillfällen då hem eller företagare kan vilja begränsa mängden exponering för solljus som äger rum vid olika tidpunkter under dagen . När detta är fallet, en enkel skugga är byggt med material som är tillräckligt tjock för att minimera ljusstyrkan att komma igenom takfönster kan vara perfekt. Tyget kan monteras på en trä-eller metallram som kontrolleras med en handvev eller elektroniska hydraulik, vilket gör det enkelt att flytta skuggan på plats när det behövs och ur vägen när den är full exponering för dagsljus är önskvärt.

Av sekretess ändamål finns skylight nyanser som kan ge totalt skydd mot uppfattningen i rymden. Dessa kan vara till hjälp i hem omgiven av högre byggnader, gör det möjligt att effektivt stänga takfönstret på natten när alla är hemma och skulle vilja ha några personliga integriteten. Skylight nyanser av denna typ kan faktiskt fungera som blackout nyanser och en fast del som förs i läge, eller ser något som vanliga mini-mörkar det kvar och kan öppnas och stängas efter behag.

När Energibesparing i fokus, är det möjligt att köpa takfönster nyanser som är byggda med slitstarkt material för insidan och backas upp med ett tunt lager av aluminium glödtråden på utsidan sidan. Den aluminium filament reflekterar effektivt solljuset utan uppvärmning den Skylight nyanser i någon större utsträckning. Som en följd av detta kan det inre av utrymme kvar på en behaglig temperatur utan att behöva springa ett kylsystem för att kompensera för den värme som genereras av takfönster.

Det är inte ovanligt för vissa takfönster nyanser som skulle uppföras i en design som påminner om gammaldags luckor. Denna konstruktion kräver dekorativa placeras paneler på varje sida av takfönster. När önskat, är de paneler stängda och låsta i läge för att blockera solen eller för att skapa avskildhet. I likhet med andra modeller, kan de manövreras med hand vevar eller med eldrivna hydraulik.

Prissättningen för olika konstruktioner av takfönster nyanser beror på flera faktorer, bland annat storleken på takfönster, de funktioner som krävs av persienner eller nyanser och material som används för att konstruera nyanser. Vanligtvis skylight nyanser som drivs med en vev är billigare än de som drivs med en motor hydraulsystem, trots att detta inte automatiskt fallet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.