Vad är Skötbord?

Skötbord är specialiserade bitar av barnmöbler som gör det möjligt för föräldrar att ändra ett barns blöja säkert och enkelt. Typiska hem skötbord har tre hyllor: två undre för blöja tillbehör lagring och en övre hylla för själva förändras. De flesta skötbord nå en höjd som lämpar sig för vuxna att nå barnet eller barnet utan överdriven böjning.

Skötbord också har högt i skyddsräcken och en säkerhet rem som fungerar ungefär som ett bilbälte återhållsamhet för barnet. För ytterligare komfort och hygien, särskilt mattor kan placeras på översta hyllan. Dessa mattor kan vara av engångstyp eller stoppad eller vattentät. Tanken är att hålla skötbord blir kontaminerad eller försvagas från kraftig fukt.

Många restauranger och butiker erbjuder nu skötbord i sina offentliga toaletter. Dessa skötbord kanske inte har alla bekvämligheter i ett hem modeller, men de tillåter föräldrar att placera sina barn på en bekväm höjd för blöja förändringar. Föräldrar kanske vill använda hygieniska disponibel kuddar för skydd mot smittsamma sjukdomar, eller en sammanfattning spray av ett desinfektionsmedel som Lysol. Vissa offentliga lokaler har antiseptiska våtservetter eller disponibel vakter för just sådana tillfällen. Föräldrarna ska återgälda tjänsten genom att rengöra skötbord efter användning.

När du handlar för skötbord, många experter menar stabilitet är nyckeln övervägande. Eftersom många hem skötbord säljs i byggsatser, kan vissa sammankomster krävas hemma. Föräldrar bör testa tabeller för alla tecken på svaghet i leder eller remmar säkerhet. Hjul hjul ska fungera smidigt och har en solid låsmekanism. Skyddsräcken bör vara tillräckligt hög för att förhindra oavsiktlig utrullningar. Billigare skötbord kan använda en papp hylla med en låg totalvikt kapacitet. Detta kan leda till behov av ytterligare skötbordet innan barnet är ute ur blöjan scenen.

En annan faktor med skötbord är stötdämpande. En viss modell kan matcha barnet rummets inredning, men det stötdämpande pad får inte vara särskilt bekvämt. Många föräldrar tycker att andra funktioner som disposability eller tätskikt uppväger fördelarna med en samordnad skötbordet. En fashionabel men effektivt skötbordet kudde kan göras från en stoppad skum pad och ett skikt av vattentät plast laminat. Detta järn-on laminat finns i de flesta tyg butiker.

Vissa skötbord använda slutna lådor för blöja tillbehör förvaring i stället för öppna hyllor. Föräldrar kan finna denna funktion att vara lite besvärligt när man byter ut en blöja. Tillgång till färskt blöjor och pulver bör vara inom räckhåll, inte gömd i en stängd låda. De som väljer en byrå /skötbord kombination kan vara bra att förvara extra kläder i lådorna och hålla Damaskering tillbehör på ett mer tillgängligt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.