Vad är Silver fack?

Silver brickor är ett oumbärligt sätt att hålla silverbestick eller bestick organiserade i en låda. Metall eller plast, trä eller tråd, dessa rektangulära plattorna har oftast avsnitt så att du kan förvara knivar i ett avsnitt och skedar och gafflar i andra avsnitt. Storlek och antal sektioner kan variera. Vissa kök lådor har inbyggd silver brickor att eliminera behovet av att köpa en separat.

Om du inte råkar ha inbyggd silver brickor, mäta både lådan du tänker använda för silver, och din faktiska silverföremål kan hjälpa dig välja den bästa brickan. Självklart du vill ha silver brickor som lätt får plats i lådor, och det kan vara en plåga att ha en silver bricka som är för liten för din gafflar eller skedar. Egentligen tilldelas kniv längd vanligtvis där människor löper afoul av silver brickor. Många knivar i fat-apparater är mycket längre än det utrymme som tillåts i silver brickor. Att mäta noggrant kan spara huvudvärk med knivar som inte passar ordentligt i facket.

Du kanske också vill överväga de olika typerna av silver brickor. Plast silver brickor har ofta den fördelen att de kan tvättas i diskmaskin. Eftersom inget kök är immun mot spill och mässar eller tillfällig spridning av smulor, tvättbara silver fack är en tillgång.

Du bör också planera att tänka på hur många avsnitt du behöver. Typiskt, bestick uppsättningar äta middag gafflar, gafflar sallad, knivar, teskedar och matskedar. De kan också komma med servering skedar och gafflar. Åtminstone om du har en typisk bestick set, bör du leta efter silver brickor med minst fem avsnitt.

Ibland kräver verkliga silver bestick inte ett magasin om det säljs i trälådor. Om du inte tänker använda din riktiga silver ofta kan lådor göra för en bättre förvaring alternativ än silver brickor. De kan också hjälpa till att hålla silver från oxiderande, som det vanligtvis gör när den förvaras i öppna.

Silver fack är inte bara för bestick. Många människor använder sektioneras fack för att organisera badrum lådor. Till exempel kan du använda ett silver bricka för att lagra tandborstar, tandkräm och andra väsentligheter badrum. Silver brickor i det här fallet ger enkel tillgång till krävs badrum objekt, samtidigt som dem prydligt förvaras i en låda när den inte används. Återigen, mäta noggrant och leta efter brickor med större sektioner för badrum objekt. Titta även för tvättbara brickor sedan tandkräm är känd för sin förmåga att få överallt.

I priset silver brickor kommer att variera kraftigt. Du kan hitta billiga brickor på dollar eller lågprisbutiker, eller dyrare brickor på att laga och butiker lagring. Vanligtvis är storlek en större hänsyn än priset, eftersom vad du tänker lagra skulle passa fint och lätt in i sektioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.