Vad är Propan Värmare?

Propan värmare använda trycksatt gas för att värma upp områden som inte är välisolerade, såsom uteplatser, lager och garage. Propan värmare är ofta bärbara, så att de kan tas ut för speciella tillfällen, och sig själv, vilket betyder att de inte behöver vara anslutna till externa gasledningar eller elektricitet. Konstruktion företag, planerare händelse och husägare föredrar propan värmare för många olika applikationer.

Propan värmare kommer i en mängd olika storlekar, styrkor och typer. De är alltid betygsatt av BTU eller British Thermal Units, för att mäta deras energi produktion. Dessa bedömningar kommer ungefär motsvarar kvadratmeter på det område du är uppvärmning. Ett litet rum, ungefär 100 kvadratfot (9 kvadratmeter) skulle bara behöver 10. 000 BTU, samtidigt som en gigantisk lagerlokal eller trädgård kan behöva så många som 200. 000 BTU att värma 5. 000 sq ft (470 kvadratmeter).

Portabel värmare behöver vanligtvis inte en avluftningsanordning eller elektricitet. De lyser av matchen, bifoga en UN-tank med propangas och hjul runt för enkel transport. Några är långa, med en huva sköld som reflekterar värmen nedåt, kallas en torchiere. Dessa används på däck, gräsmattor och uteplatser för uteservering eller parter. Andra är mindre lådor, som ibland kallas strålande eller konvektorer, som människor använder i skjul, garage och verkstäder. De utnyttjar naturliga luftströmmar att cirkulera luften.

ständiga propan värmare måste monteras på golv, vägg eller tak, och kräver bygglov. Ofta har de en varmluft komponent som fördelar värmen. Denna fläkt skall drivas med el, så dessa värmare är anslutna till ett eluttag. De är oftast större och kräver ett utlopp för utsidan. Eftersom propan använder syre, något slutet utrymme med en propan värmare måste få syre för att fylla på förrådet.

Alla propan värmare levereras med en cylindrisk metall tank som håller propan. Dessa tankar har olika kapacitet beroende på storleken av värmaren. De är nästan alltid bärbara, eller fästade vid en liten dolly, så de kan enkelt fyllas på vid en bensin stationen som propan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.