Vad är Portable stugan?

Bärbara hytter är prefabricerade strukturer som är fristående enheter monterade på en fast ram. På grund av strukturen av stugorna är det lätt att transportera dem från en plats till en annan. Det är inte ovanligt att en bärbar hytt som skall användas på en campingplats vid en sjö, eller någon annan miljö där det finns ett behov av någon form av skydd på en kort sikt. Rymligare än en genomsnittlig tält och enklare att transportera än den typiska släpvagn har dessa lätta skyddsrum fått en hel del popularitet under senare år.

Det finns flera olika typer av material används för att konstruera bärbara hytter. För stiftelsen, är det inte ovanligt att stål som skall användas för att skapa ramen för enheten. Stålet gör det relativt lätt att underhålla de allmänna strukturella integritet kabinen när den förs av och på en flatbädd släpvagn. För väggar och tak av struktur, robusta material som skum paneler eller andra syntetiska hartser bidrar till att hålla strukturen lätta men kan ge tillfredsställande skydd under regn och annat dåligt väder.

När det gäller stil är det möjligt att köpa bärbara stugor som är mycket grundläggande i design. Den enklaste Stugorna är ett enda rum, komplett med en dörr och ett fönster eller två. Något mer avancerade modeller kan omfatta ett stort rum, även känd som ett vardagsrum eller allrum, att sport inte bara levande och sovplats, men har också ett litet område livsmedel som är utrustade med utrymme för förpackade livsmedel. Ofta ett litet område utanför huvudrummet finns en dusch och kemisk toalett. Högre slutet design för stugorna får idrotten ett intressant yttre som en timmerstuga design och inkluderar en sovrumsdel utanför huvudrummet, ett arbete sjunker för kök, och ett fullt operation toalett som kan anslutas till avloppsnätet på en campingplats. Dessa högre slutet modeller kan även innehålla en liten veranda på ena änden av konstruktionen.

Det finns flera vanliga användningsområden för bärbara stugor. En av de mest populära är för helgen jakt-och fisketurer. Bärbar jaktstugor gör det möjligt att njuta av några av bekvämligheter i ett hem även när jakt eller fiske i ett oexploaterat område. En bärbar jaktstuga gör det möjligt att bo närmare jakt platsen, snarare än att bo på en lodge och gå eller köra ett avstånd till jaktmarker.

Bärbara hytter är också bra för camping resor. Till skillnad från andra alternativ, kan en stuga av denna typ skall fastställas i en fråga om minuter, som erbjuder överlägset skydd från the element än ett tält, och även gör det möjligt att njuta av komfort similar dem som finns hemma. Förutsatt att de campingplatser har resurser och kontakter vatten, är det möjligt att ansluta företag till stugan, gör det möjligt att bada och njuta av omgivande ljus utan att behöva använda sig av gemenskap toaletterna eller gemensamma områden när du vill läsa.

Det är även möjligt att använda bärbara stugor runt huset. En stuga kan användas som en lagring skjul på bakgården, eller ens som ett litet pensionat. Stugor av denna typ kan komma till hands när oväntade företaget verkar och huset är redan full. Barn kan också använda stugan som en lekstuga när den inte används för andra ändamål.

Det finns bärbara stugor till salu på många olika försäljningsställen, särskilt de som bär camping och jakt utrustning. Om det inte finns några stugor finns lokalt, många tillverkare och återförsäljare online erbjuder en rad storlekar och stilar att välja mellan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.