Vad är Level Loop Carpet?

Nivå slinga mattan är en typ av loop lugg mattor där alla slingor är gjorda av samma storlek, för att skapa en mycket jämn, slät yta. Den jämna ytan på mattan gör det mer hållbart och lättare att underhålla än mer strukturerade mattor, och vissa människor väljer nivå slinga mattan för denna mycket reaason. Denna typ av mattor levereras i ett sortiment av färger och tjocklekar, från mycket tunna mattor tjockare berber. Varje matta eller golv butik kommer att ha mattor på loop, oftast inom ett sortiment av färger för människor att välja mellan.

Det är möjligt att göra mattan nivå slinga antingen genom vävning eller genom tuftning. När mattan är tuftade, är de loopar bifogas en matta underlag med knop, men vävda mattor skapas genom att inrätta en vävstol och skapa loopar av väftgarnet. Vävda mattor kräver också underlag i form av varp trådar, som gör mattan stadig och håller sin form.

Vissa mattillverkare göra mattan nivå slinga med mycket tät, tätt placerade slingor. Detta nära avstånd kan hjälpa till att hålla smuts och fläckar ur djupet i mattan. Det förbättrar också den isolering förmåga mattan, en mycket önskvärd egenskap i svalare delar av världen. Öglorna tenderar också att vara mycket hård, så de kommer att hålla upp till hög gångtrafik, vilket gör mattor nivå slinga populära i skolor, flygplatser och andra väl trafikerade platser.

Det finns ett antal färgvariationer när det gäller nivån slinga mattan. I vissa fall är matta tillverkad av en solid färg, men mattor med fläckar av färg tenderar att vara vanligare. Fläckar mattor har mer visuell textur än fasta mattor, och det hjälper till att dölja fläckar och spill bättre, eftersom det är svårt att skilja mellan en färg och en naturlig färgvariation i mattan. Vissa företag också göra mångfärgad matta nivå loop, klassiskt i fetstil, randiga mönster.

Ett vanligt klagomål nivå slinga mattor är att det kan vara stel och hård, vilket gör det mindre bekvämt att gå eller lounge på. En del människor föredrar mjukare mattor klippa lugg eller klippa och slinga matta, som blandar slingor och klippa lugg för en mer mjuk, textural utseende. Nivå slinga mattor med tjock öglor gjorda av mjukare material är också ett alternativ att överväga, en matta leverans butik brukar ha ett lager av provet tygprover tillgängligt för kunderna att känna sig innan de köper, och du kanske vill dra fördel av detta när den överväger vad slag av matta du vill installera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.