Vad är Latex Spray Paint?

Även latexfärg har funnits på marknaden i över 60 år, är latex sprayfärg en relativt ny produkt. Förskott under de senaste 12 eller 15 år vid tillverkning av sprutmålning utrustning samt i utformningen av latexfärger har nyligen resulterat i en latex sprayfärg.

Latexfärg ansåg en industriell beläggning, är i huvudsak en blandning av vatten, hartser och pigment. Den andra stora industriella beläggning är oljebaserad färg, som avses i branschen som alkydfärg . Latexfärg använder vatten som sitt fordon under alkydfärg använder en oljebaserade lösningsmedel som sitt fordon. Den största anledningen till att alkydfärg främst användes i färg sprutor är det faktum att det var i sig tunnare i konsistensen och inte ställa upp, eller torr så snabbt.

natur och utformning, latexfärg är en något tjockare färg än alkydfärg och även torkar snabbt. Latex sprutlackeringsfärger är dock egentligen mer emulsioner än verkliga färger. Syntetiska hartser och pigment som är kompatibla med vatten, men inte nödvändigtvis vattenlöslig och resultera i en latexfärg som är tunt nog och våt skall sprutas i en luftfri spruta eller via en aerosol som kan. En enastående fördel av latex sprayfärg är att sprututrustning och över-spray-nästan omöjligt att undvika med sprututrustning-lätt kan rengöras upp med vanligt vatten eller vatten med ett milt rengöringsmedel.

Fördelarna med latexfärg är låg lukt, större flexibilitet, bättre andningsförmåga, och bättre färg opacitet än alkydfärger. Därför använder för latex sprayfärg är desamma som för alla latexfärg. Den låga lukt av latex sprayfärg gör den perfekt för inomhusbruk. Eftersom syntetiska hartser och pigment används i sin formulering är inte som vatten-intensiva, är latex sprayfärg effektivt på metall, tidigare ovaccinerade trä, murverk, plast, även på tapeter, alla en gång tabu för latex beläggningar.

en latex pistol sprayfärg huvudsak atomizes färgen för att garantera en jämn päls. Hittills har högre viskositet, eller dess inneboende tjocklek har latexfärg varit svårt att effektivt tunnas utan att förlora dess effektiva egenskaper. Den senaste latex sprayfärg, med omarbetade senaste formuleringar, är en tunnare och "fuktigare" färg, kunna appliceras jämnt och inte längre klistring upp spridarmunstycket eftersom det inrättats för snabbt. Användning av latex sprutlackeringsfärger inkludera alla kvalitetsegenskaper latex beläggningar, samt att spara de professionella och de timmar homeowner tid och en stor mängd energi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.