Vad är Klädsel tråd?

Klädsel tråd är tunga tråd som används för att binda delar av material tillsammans medan tapetserararbeten en möbel. Tråden kan göras från ett brett spektrum av naturliga och konstgjorda fibrer och finns i en mängd olika vikter. Mycket starkare än standard sytråd, beror valet av klädsel tråd på vilken typ av material som används till stoppning projektet.

En vanlig typ av tråd som används i tapetserararbeten arbetstillfällen är nylontråd. Ofta öppet tenderar tråden likna lina och erbjuder en hel del styrka. När jobbet kräver för att göra sömmarna så diskret som möjligt i utformningen, denna typ av tjock tråd är ofta ett bra alternativ, särskilt om valet av tyg är duk eller en liknande. Olefin och andra syntetiska fibrer fungerar också mycket bra med denna typ av klädsel tråd.

bomullstråd är en annan form av klädsel tråd som används för många arbetstillfällen. Denna naturliga fiber tråd kan ge en mjuk se till sömmar i klädseln. Det är viktigt att endast använda bomullstråd som är preshrunk, så sömmen kommer att förbli oförändrad. Kom också ihåg att bomull inte stretch och är mer föremål för att bryta än andra typer av klädsel tråd. En fördel är att denna tråd är mycket lätt att färger, vilket gör det lätt att matcha skuggan av tråd med stoppning material.

Polyester tråd är en typ av klädsel tråd som lyckas ge en mycket styrka samtidigt som den erbjuder en smidig och mjuk se till sömnaden. Till skillnad från bomull tråd är polyester risken för brott under stress, inte kommer att krympa när tvättas och kommer inte att försvinna när det utsätts för direkt solljus. Förutom klädseln projekt, polyester tråd används ibland som jeans tråd.

silkestråd är perfekt för tapetsering projekt som använder material som är något känslig. Denna tråd tenderar att sträcka lite mer, men är också mycket tålig. Den höga glans gör att tråden önskvärt när sömnaden är betraktas som en integrerad del av den övergripande design för den stoppade pjäs.

När man väljer rätt klädsel verktyg för ett projekt och se till att använda rätt typ av klädsel tråd kommer att göra en enorm skillnad i hur arbetet ser ut när de var färdiga. De flesta av dessa trådar kan utnyttjas kommersiellt stoppning arbetstillfällen samt handgjorda anpassad klädsel projekt. Klädsel tråd är vanligtvis tillgänglig i hemmet butiker och affärer tyg där möbeltyg säljs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.