Vad är Garden Sax?

Även i vardagligt språk, sax och skärmaskiner kan användas omväxlande, inom specialiserade områden finns det skillnader, och de två begreppen inte alltid betyder samma sak. Det är viktigt att förstå terminologin vid bedömningen av trädgårdsredskap. I en värld av hantverk och sömnad, sax i allmänhet syftar på ett genomförande som är högst 6 inches (15 cm) lång, med både "bågar"-hålen för fingrarna-identiska storlek. Shears , å andra sidan hänvisar till ett genomföra längre som 6 inches (15 cm), med en av de bågar långsträckta att ge utrymme för två eller flera fingrar för att ge mer inflytande.

Trädgård sax brukar se väldigt gärna vilja hantverk sax eller sax. Deras handtag är konstruerade på samma sätt, och de har långa, smala, raka blad som kringgår varandra, eftersom de skär. Ibland är den enda uppenbara skillnaden mellan trädgård sax och sax hantverk i förpackningen och instruktioner. I själva verket finns det ett antal mångsidiga sax konstruerad för både hantverk och trädgård användning.

Trädgård sax har många användningsområden. De kan användas för att skörda örter, t. ex. gräslök och persilja. De kan användas för att FRIPASSAGERARE blommor på växter som gynnas av insatsen. Garden sax kan användas för att beskära döda löv om stjälkar har en tunn diameter, och att skära färska blommor. De kan också användas för att skära trädgård garn och öppna säckar med gödsel eller kompost. Trädgård sax används också för att forma bonsai och figurklippning.

Trädgård sax, å andra sidan, är i allmänhet mer tunga redskap. De kan ha en bypass eller ett städ design. Ofta tidigare har tunga, skovlar, medan den senare är bladen se ut ungefär som en papegoja näbb. Även när bladen är mer sax-liknande, handtagen ofta inte, som pressa handtag som de som kännetecknar sekatör eller långa raka handtag som häcksax, varav ingen konstruktionsdetaljer grepphål. Detta gäller oavsett om man ser på sekatör gräs saxar, häcksaxar, gallring saxar eller kvistning saxen.

Det finns undantag från ovanstående beskrivningar av både trädgårdsredskap. Vissa trädgård sax har tjänster vanligen förknippas med trädgård sax. Du kan hitta exempel med skovlar, eller så kanske du hittar trädgård saxar som har ett handtag med ett finger utrymme, och en tumme sidan med en klämma handtag. Andra har dubbla squeeze handtag, som de sett på sax.

Av alla typer av trädgården sax, de som kallas blommig sax är oftast utformade som trädgård sax. De är mer benägna att ha bågar, och kan ha blad som är anmärkningsvärt lik hantverk sax, men ofta de är sågtandade. Eftersom funktionerna i samband med varje namn varierar, är det en bra idé att vara försiktig när man väljer sax eller sax.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.