Vad är Arsenicum Album?

Arsenik förekommer i metall och den kan användas för att göra arsenicum album, vilket är ett vanligt homeopatiskt ämne som har varit och fortsätter att betraktas som en viktig åtgärd för en rad olika villkor. De belopp av arsenik i arsenicum album är nästan noll eftersom den process genom vilken härledning sker genom bakning metaller, lämnar nästan inga arsenik kvar. Förutsatt ett välkänt företag tillverkar denna homeopatiskt medel, är chansen för oavsiktlig förgiftning är extremt smal, och skulle vanligtvis bara uppstå om ett företag inte följer arsenicum album, även känd som arsenicum svaveltrioxid, ordentligt. Med detta sagt har det ibland varit oavsiktlig förgiftning fall i Asien till följd av dålig kvalitetskontroll i produktionen.

Ett antal rekommendationer i homeopatiska läkemedel källor finns för användning av arsenicum album. Det är ofta i första hand föreslås för behandling av nervösa besvär, särskilt panikångest. Andra homeopater hävdar att det kan behandla depression också, och att det kan vara till hjälp vid behandling av alla sjukdomar i huden som orsakar bölder eller blåsor eller för att bota matförgiftning. Det är också tänkt att bidra till att minska feber och för att bota bronkit. Övriga villkor för vilka homeopater kan rekommendera detta ämne omfatta malaria, Crohns sjukdom, och herpes.

Det finns många olika sätt en person kan ta aresenicum svaveltrioxid. Den finns i pulver form, tabletter och tinkturer. Doseringen kan variera beroende på källan, och det är rekommenderat att läsa instruktionerna, särskilt när man byter från ett märke till ett annat. Vissa homeopatiska och naturläkemedel kombinera flera ämnen tillsammans, och det är möjligt att se arsenicum Albumet sålde i blandar med andra ingredienser också.

Det finns få tydliga tecken på många fordringar som åtföljde arsenicum album. Det är ett vanligt rekommenderas homeopatikum, och från en anekdotisk synvinkel förefaller det stöd som en del människor. De flesta källor att diskutera dess användning tala om dess säkerhet och effektivitet, men det finns vissa belägg för att det inte är för alla. Några förslag finns att denna åtgärd inte bör användas av personer som tar hjärtrytm mediciner eller tioridazin, och det finns också vissa tecken på att kombinera diuretika och arsenicum svaveltrioxid som kan orsaka farliga förändringar i elektrolytbalansen.

Eftersom det inte finns ett stort antal vetenskapliga arbete, med dubbelblinda kliniska prövningar och utvärdering av potentiella biverkningar eller interaktioner med andra läkemedel och villkor, är det en god idé att väga med denna lösning noga. I synnerhet bör människor diskutera sina beslut att använda arsenicum album med sin läkare om de tar andra läkemedel eller har någon kroniska sjukdomstillstånd. När du tar någon form av homeopatiska avhjälpa, bör människor kom ihåg att alltid lämna denna information till läkare när frågat vilka läkemedel de tar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.