Vad är trädgårdshandskar?

När du arbetar i trädgården, har en trädgårdsmästare att hantera smuts, pinnar och stenar som kan orsaka hack eller repor. Trädgårdshandskar används för att skydda händerna från sådana trädgårdsarbete faror. Den typ av trädgårdshandskar tillgängligt beror på vilken typ av trädgårdsarbete i härdare önskar göra. Vissa handskar är bättre anpassade för våt jobb, en del för ömtåliga arbetstillfällen, och en del för slipmedel jobb. Oavsett vilken handskar väljs måste vara tåliga nog att stå upp till beloppet för grävning och beskärning trädgårdsmästaren måste göra, och ändå vara tillräckligt flexibel för att trädgårdsmästaren att förstå och dra.

Det är vanligt att se trädgårdshandskar tillverkade av bomull. Bomull är lätt, flexibel och billig att tillverka och skyddar händerna från smuts. Men ger bomullsvantar inte mycket skydd mot taggar. Dessutom får de tunga när de är våta och att fukt kan kyla trädgårdsmästarens händerna på en kall dag. Bomull bär också lätt vilket innebär att de måste ersättas ofta.

För att motverka bristerna i bomull handskar, trädgårdsmästare vända sig till andra typer av trädgårdshandskar. Sammansatta handskar tillverkad av både bomull och läder. De bär bättre än bomull trädgårdshandskar, vilket betyder att de inte behöver bytas lika ofta. Nackdelen med dessa handskar är att de fortfarande bli blöt och inte ger mycket skydd mot taggar.

Pure läderhandskar slitage bättre och ger ett visst skydd från törnen, men ändå blir blöt. Spandex /Lycra ® kompositer hålla bort fukt från händer och görs med nylon på fingrarna för att öka hållbarheten. Rose handskar är speciellt gjorda för att skydda händer och fingrar från Rose törnen. Dessa handskar har ofta långa ärmar som också skyddar armarna från punkteringar. Landskapsplanering handskar har vadderade palmer bidrar till att förhindra mot skavsår när du använder gräva verktyg.

Trädgårdsklubben som inte tycker om att använda trädgårdshandskar kan vända sig till en spray-on alternativ. Spraya på handskar rock händerna med kisel och ge skydd mot smuts och växtbaserade oljor som kan irritera en trädgårdsmästare hud.

Oavsett vilken typ av trädgårdshandskar bäraren användningsområden bör de passar ordentligt. En riktig uppsättning handskar ska skydda trädgårdsmästarens händer från en rad olika faror och ge dem möjlighet att förstå saker. Handskar som är för stora kan förhindra trädgårdsmästaren från att få ett bra grepp på verktygen. Handskar som är för små kan orsaka blåsor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.