Vad är stapelbara stolar?

Stapelbara stolar är sittplatser alternativ som lätt kan staplas och förvaras när den inte används. Stolar av denna typ kommer i versioner som är staplade horisontellt och typer som är staplade vertikalt. Stapla stolar används ofta som ett sätt att utöka permanenta sittplatser i en hörsal, planet eller i ett hus för dyrkan. Idag finns också enkla stapla stolar som är perfekta att använda i trädgården eller på uteplatsen.

En av de vanligaste formerna av stapelbara stolar är hopfällbar stol. Fällbara stolar är konfigurerade för att kollapsa i en tunn kropp som lätt kan staplas eller fodrade med andra stolar för enkel förvaring. När fällbara stolar används i offentliga miljöer är det inte ovanligt att vikta stolar ska förvaras på ett avlångt dolly, där de är staplade och sedan knuffas in i ett lagringsutrymme, t. ex. en garderob eller förvaringsutrymme under ett auditorium skede.

Sedan mitten av 20th Century, en annan typ av stapelbar stol har uppstått. I stället för ett organ som fälls in i en relativt tunn form, var dessa nyare stapelbara stolar styvare. Gjorde dock konstruktionen av stolarna det möjligt att enkelt stapla flera stolar samtidigt. I allmänhet skulle benen på varje stol passar perfekt över kroppen av en identisk stol, vilket gör det en enkel uppgift att stapla flera stolar tillsammans för enkel förvaring. De första exemplen på denna typ av stapelbara stolar var oftast gjorda med en lätt metall tillsammans med en stoppad sits omfattas av vinyl. Dessa första metall stapla stolar vanligtvis inte omfattar vapen, trots att de lagt till inom några år.

Sturdy stapelbara stolar i dag fortfarande är i allmänt bruk på många offentliga områden. Kyrkor som kräver en mer diversifierad design för de viktigaste dyrkan området gör ofta använda stapelbara stolar med tjock stoppning i stället investera i bänkarna. Eftersom stolar kan ordnas in i någon layout som krävs för en viss tjänst eller funktion, gör de det möjligt att skapa dyrka inställningar som inte skulle vara möjligt med bänkarna. Företagen har ofta flera av dessa mer bekväma stapelbara stolar till hands för att expandera sittplatser i konferensrum. Dessa typer av stolar erbjuder också bekväma men relativt billiga sittplatser för väntrummen i läkarens kontor eller kliniker.

Idag harts stapelbara stolar erbjuder ett billigt sätt att lägga till sittplatser till uteplats och inställningar bakgård. Finns på de flesta rabatterade butiker, är den grundläggande stapling stol utformad för att hålla vikten på genomsnittlig vuxen man, och oftast kommer med en ventilerad rygg, armar, och en gjuten plats. Lätt harts stapla stolar kan lätt flyttas omkring även bland barn och kan lätt staplas och transporteras tillbaka till garage eller andra förvaringsutrymme när den inte används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.