Vad är papper Tabletter?

Paper bordstabletter är mattor tillverkade av solid färg tryckt papper som kan användas och sedan kasseras efter användning. De kan ge ett idealiskt sätt att skydda ett bord när människor mat, utan besväret med att tvätta dukar och återanvändbara mattor av tyg eller vinyl. Människor kan hitta papper bordstabletter på partinivå butiker, i butiker restaurang utbudet i vissa livsmedelsbutiker lager, butiker och på många webbsidor.

En del människor väljer att använda papper bordstabletter på obelastat bord där de kan skyddar mot mässar. Andra föredrar att placera dem på dukar, där de kan hjälpa till att hålla dålig fläckar från tyget. De får eller inte får huvudnummer stöd som gör dem icke-slip och mindre benägna att överföra fläckar eller spill till bord eller dukar under dem. Vanligtvis tätare papper bordstabletter eller personer med någon typ av plast uppbackning är troligen att bli lite dyrare.

prisklasser väsentligt på papper bordstabletter, men människor kan köpa dem online i de fall för stora evenemang eller till fri konsumtion av ett tusen mattor eller mer. Även om vissa helt enkelt välja en färg mattor finns ett antal mönster och modeller finns tillgängliga, och även teman mattor, som kan samordnas med andra "parten teman. " Till exempel kan du köpa religiösa teman mattor eller djungel tema företag, och många mattor har semester teman för större helger.

Ett antal restauranger använder papper tabletter och kan köpa tusentals av dem i taget. I detta fall, restauranger får specialbeställa mattor som har information om restaurangen, eller att lista menyer och specialerbjudanden. Mats används oftast i informella restaurang inställningar, och är populära i middagsgäster och stor kedja restauranger. De är också ofta i snabbmat inställningar, där mattor kan top brickor att folk tar till deras bord.

Typisk matta storlek och form kan variera. Även rektangulära mattor är nog vanligast, en del papper bordstabletter finns i ovala former. Finare typer kan ha dekorativa skär runt kanterna.

Ett roligt projekt för barn är att göra papper bordstabletter för speciella middagar eller händelser semester. Konstruktion papper, något större än standard bindemedel papper är perfekt för detta ändamål. Barn kan sätta namn på bordstabletter, dra på dem, eller klistra in olika band av färgat papper för att skapa en rolig plats för inställning av varje gäst. Holiday teman mattor kan funktionen snöflingor, änglar, Hanukka stjärnor, jul scener eller en mängd andra utföranden. För dem som förbereder stora semester fester, upptar barn med ett projekt av denna typ kan vara ett bra sätt att hålla dem från att få fötterna i väntan på en semester för att starta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.