Vad är hängmatta stativ?

Det är något med åsynen av en hängmatta som orsakar en omedelbar längtan efter en liten improviserad avkoppling. I väntan på rullande i en hängmatta rivaler nå för belgisk choklad eller en flöjt av din favorit champagne. Du vet redan hur bra det kommer att bli och du inte kan vänta med att njuta av det. Men vad händer när du har den perfekta hängmattan, utan det perfekta trädet att skjuta den? Det är då man behöver en perfekt hängmatta monter!

hängmatta står kvar är enkelt men starkt rörformiga strukturer för att stödja en svävande hängmatta och den person som sover, läser eller solar i det. I grunden formad som en fyrkant botten U med uppåtgående drag böjd utåt, en hängmatta Stativet har två "fötter" som löpa vinkelrätt mot botten för att garantera stabilitet i båda ändar. Hängmattan avbryts mellan de två översta punkter "hänga i U. "

hängmatta står kan vara gjorda av stål med en pulverlack finish i nästan alla färger. Resor hängmatta står är tillverkade av lätt aluminium, demontera lätt och levereras med en tote bag. Andra hängmatta står kvar är av trä i enlighet med ett tropiskt tema. I samtliga fall är hängmatta står som säljs efter längd och vikt de är avsedda att stödja. Vissa hängmatta står stödja två personer, medan de flesta stöder en.

Större hängmatta står görs för hängmattor med spritt barer. Dessa hängmattor kan identifieras i baren i vardera änden av hängmattan som fungerar som anslutningspunkt för linjerna. En hängmatta med spridning barer håller öppet och ganska platt i alla lägen. En konventionell "netto" hängmatta har inte sprids barer och är i allmänhet lägre vikt.

Det finns ingen nackdel med att ha den perfekta trädet för en hängmatta, står hängmatta också har sina fördelar. Viktigast av allt är att de hängmattan att lätt flyttas, så att du kan söka efter den perfekta nyansen eller sol att koppla av i när som helst på dagen. Kom kvällen kan du dra hängmattan ur kylig vind och över till uteplatsen öppen spis eller mellan trädgårdens Tiki ficklampor.

hängmatta ligger börja på ungefär 100 USD och finns online och på heminredning centrum. De flesta är gjorda av hållbart, väderbeständigt material som inte rostar och kommer att stanna söker nya för många år framöver. Så sparka tillbaka, lägg upp fötterna och umgås en stund. Du arbetar hårt. Du förtjänar det!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.