Vad är ett hem Disclosure?

Också känd som en egendom avslöjande , en hem avslöjande är en handling som upprättats av ägarna när de vill sälja ett hem eller annan del av bostadsfastigheter. Offentliggörandet kommer att innehålla en specificerad förteckning över fakta som rör tillståndet i bostaden, så att eventuella köpare att fatta välgrundade beslut om att köpa fastighetsinnehav. I många länder är oförmåga att förbereda en fullständig och ärlig hem utlämnande grund för att förklara köpeavtalet ogiltigt.

När det gäller fakta kommer hem utlämnande adress skick specifika system i hemmet. Detta kommer att innefatta elektriska ledningar, VVS och eventuella fixturer och alla apparater som säljs tillsammans med hemmet. Nuvarande status för alla centralvärme enheter eller luftkonditioneringssystem kommer också preciseras i detalj. Upplysningar adress också den strukturella integriteten för hemmet, inklusive sådana viktiga faktorer som alla ytterdörrar som kan sticka, ett golv som knarrar, eller hus fönster som försämrats och i behov av utbyte.

Många länder har information lagar och förordningar som styr försäljningen av fastigheter inom sina gränser. Ofta har de förordningar är mycket specifika om vad som måste ingå i alla hem utlämnandet. Det är inte ovanligt att domstolarna att tillhandahålla former, eller åtminstone en checklista, som kommer att bistå säljaren att förbereda en korrekt handling hem offentliggörande som kan läggas fram för alla potentiella köpare.

När säljaren inte heder utlämnande och lagar, det finns möjlighet att utlämnandet bedrägerier kan äga rum. I huvudsak innebär denna typ av bedrägeri eftersom viktiga uppgifter som säljaren hade om tillståndet för hemmet, men valde att inte inkludera i hemmet informationshandlingen. Detta skulle kunna omfatta något så enkelt som att inte nämna att vinden fläkten inte kan manövreras, eller lika stor som det faktum att termit skadan upptäcktes i ett hem utöver eller vingar och är ett pågående problem.

Beroende på vilken typ av lagar om skyldigheter hem utlämnande får köparen kunna förklara försäljning ogiltiga och få full återbetalning av kontant belopp som betalas till säljaren. I vissa jurisdiktioner kan köparen också rättslig prövning som gör det möjligt att stämma den tidigare ägaren om skadestånd om det kan bevisas att han eller hon frivilligt och medvetet utelämnat väsentlig information om tillståndet i hus eller andra byggnader på fastigheten . Det kan också finnas en viss risk för åtal med oaktsamhet, beroende på de rådande lagar som gäller i området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.