Vad är ett frysskåp?

frysskåp är fryshus enheter som är tillverkade för att likna överdimensionerat kylskåp enheter. Som ett kylskåp, gör denna typ av frys brukar använda en eller två dörrar som gör entré till det inre, i stället för bara locket som är uppfödda på en frysbox. Generellt är ett frysskåp något dyrare än de mer traditionella bröstet modell.

Det finns flera fördelar med frysskåp. En har att göra med enkel tillgång till innehållet. Med en frysbox, är frysta objekt normalt staplade uppåt. För att nå objekt på botten av högen, är det nödvändigt att flytta flera paket, hämta posten behövs alltså restack paketen. Så är inte fallet med upprätt modell. Många enheter levereras med låda enheter, vilket gör det nödvändigt att öppna frysdörren, då en låda, hämta posten behövs, stänga lådan, stäng dörren till frysen. Att inte ha hela tiden ordna innehållet sparar mycket tid, plus gör det lättare att snabbt hitta objekt.

En annan fördel med ett frysskåp är att det inte är nödvändigt att böja vid midjan så ofta att lasta eller hämta objekt. Som med ett kylskåp, är det oftast en fråga om att öppna dörren, skanning hyllorna, hämta det som behövs, och stänger dörren. Först när objekt på en lägre hylla eller låda finns det ett behov av att böja. Med en kista typ frys, är det nödvändigt att böja varje gång något ska hämtas eller lagras i frysen. För personer med svag rygg, innebär upprätt modell mindre ryggsmärtor.

Ur rymden, ett frysskåp ger en mer effektiv användning av vertikala område. Det innebär mindre golvyta tas upp samtidigt som man tillhandahåller så mycket lagringskapacitet som alla andra frysbox. När utrymmet är begränsat, är det också möjligt att köpa en så kallad en sida vid sida enhet. Detta är helt enkelt ett kylskåp frys kombination som har en kyl på höger sida av enheten och en frys till vänster. Eftersom de två delarna har sin egen ytterdörr, är det möjligt att ha gott om frys utrymme och tillgång till det direkt i stället för att öppna kylskåpsdörren och sedan öppna en andra dörren till frysen området.

Det är möjligt att köpa många olika storlekar av frysskåp. Modeller för fri konsumtion är lätta att få tag från apparaten butiker, och ofta bara något dyrare än en kista modell. Kommersiell frysar för användning i restauranger och större kök finns även i en rad olika stilar, med några enheter featuring härdat glas dörrar så att kockar och kök bidrar till att visa innehållet snabbt. Nästan alla upprätt enheter innehåller automatisk avfrostning funktioner som gör det lätt att hålla apparaten i utmärkt skick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.