Vad är en loop matta?

Loop högen mattor är en design av mattor som skapas med hjälp av en rad oklippt slingor. Den serie av loopar är skapade med vävmaskiner som kan konfigureras för att skapa en uppsättning mönster av höjder till loopar, eller gå med en enhetlig höjd. Denna mångfald i hur öglorna skapas gör en loop matta till huvudnummer ett mycket vanligt utseende, eller idrott ett intrikat design.

I allmänhet en matta slinga hög är uppbyggd av fibrer som anses vara långvarig. Polypropylen, eller olefiniska fiber, är ofta ett utmärkt val för denna typ av mattor, eftersom det försenar mycket bra under en hel del slitage. Det är dock inte ovanligt att nylon som ska användas när designen kräver en kort och relativt enhetlig matta lugg.

En av fördelarna till accessnätet matta är att den färdiga produkten tenderar att vara lätt att rengöra. Öglor som faktiskt kan bidra till att förhindra spill från blötläggning i själva mattan. Tillsammans med att hjälpa till att parera fläckar, innehar loopas utformning också upp bra för rengöring med professionella maskiner, även när starka kemikalier används för uppgiften.

Visserligen finns det flera populära mönster som utnyttjar slinga matta, den enskilt största säljaren Berber mattan. Ofta anses vara det bästa alternativet för både hem och kontor, är berber ofta välbyggda och kan har en nivå slinga eller ett multi-loop design. När omhändertagna på rätt sätt kan slinga matta varar i ett antal år innan mattan är klar för ersättning.

Loop matta kan köpas i de flesta hem butikerna, samt genom en leverantör som erbjuder professionella matta installation. Det är möjligt att få matta slinga hög i ett antal fasta färger, samt ett antal mönster som använder flera färger. Priserna varierar beroende på mattan lugg och vilka typer av fibrer som används i den markerade slingan matta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.