Vad är en lägenhet trädgårdsslang?

En platt trädgårdsslang är ett ökande populärt val för många amatörer och professionella trädgårdsmästare. Till skillnad från den vanliga trädgårdsslangen, platt stilar blåses endast när vatten rinner genom slangen. Detta gör lagra och spärrklinkan slangen betydligt enklare, och när vatten inte finns i slangen, bärande den platta typen är lättare eftersom de är lätta.

Det är möjligt att hitta en lägenhet trädgårdsslang i olika längder . Vanliga längder omfatta 25 fot (7,62 m) och 50 fot (15,24 m). Andra storlekar kan vara tillgängliga online eller i byggvaruhus med stora markeringar. Vissa plana slangar tillåta människor bevattning för att hålla slangen på en spole, även kallad en slang kassett eller rulle, medan de arbetar. Vanligtvis slang kassetter används enbart för förvaring av slangen, men lättare vikt platta slangen gör dem ganska bekväm att hamn runt. Tyvärr arbetar några platt trädgårdsslang typer väl inte när de helt är virad runt kassetten.

Rullar, spolar eller kassetter för en platt trädgårdsslang kan säljas med slangen, eller kan kräva separat köp. Det beror egentligen på vissa typer. Det är viktigt när man köper en kassett eller spolen separat för att säkerställa en tillräcklig passar en platt slang av vissa längder.

Även om vissa platta slangar ej effektivt kan transporteras på en kassett, många föredrar dem eftersom de lagrar så kompakt. Detta kan minimera ibland ful tanke på mycket stora slangar på rullar. Det faktum att de kan lindad i stramare eller rullar och tar mindre plats innebär att människor kan välja att köpa längre slangar som kan vara mer praktiskt i stora trädgårdar eller att nå ut till gatan för saker som att tvätta bilar. Fortfarande en del klagar över att vissa sorter är inte särskilt effektiva vid hårt spruta vatten om vattentryck i ett hem är mycket hög, särskilt när slangen är längre längder.

Thrifty konsumenterna får försummar priset på platta trädgårdsslangen jämfört med vanliga vinyl slangen. Det är sant att de billigaste vinyl slangar kan börja under $ 10 US-dollar (USD) medan den platta trädgårdsslangen tenderar att vara väl över $ 10 USD för en 25-fots slang. Ett argument för att spendera lite mer på plana slangar är att de kan vara mer hållbara än enkla sådana vinyl runt. För andra är prisskillnaden inte ett problem, och dessa slangar har stora fördelar, utan hinder ekonomiska val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.